SLUČAJ PERIŠIĆ

Sramotni komentari na Instagramu Ivana Perišića: 'Nitko te ne drži u klubu'

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
12.08.2024.
u 11:02

U Perišićevu ugovoru s klubom stoji kako može otići ako drugi klub u periodu od 29. kolovoza do kraja prijelaznog roka za njega ponudi 200 tisuća eura

Nakon remija u utakmici 2. kola Hrvatske nogometne lige protiv Varaždina (1:1), trener Hajduka Gennaro Gattuso otkrio je što se posljednjih dana događalo s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem koji je prošle sezone u Split stigao kao dugo očekivani heroj hrvatskog nogometa. "Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi ići", otkrio je talijanski trener i izazvao lavinu reakcija ionako nezadovoljnih navijača.

Perišić se u povodu cijele priče oglasio i zaželio sreću suigračima na gostovanju u Zagrebu. Upravo toga im je manjkalo kada je u posljednjim sekundama susreta Niko Sigur skrivio prekršaj za penal koji je Duje Čop pretvorio u potonuće splitskih bijelih. Nakon utakmice navijači su se samo okrenuli i otišli, uz tek pokoji zvižduk. Međutim, nezadovoljstvo igrom koju je klub pokazao tijekom početka sezone zasjenilo je otkriće oko Perišića.

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/22

Mnogi su se obrušili na Perišića putem društvenih mreža i pod objavama na njegovu Instagram profilu ostavili poprilično neugodne komentare. "Ako ti se tako ide, nitko te ne drži u klubu. Ako misliš da će ti negdje drugdje biti bolje, slobodno", navodi jedan od korisnika. "Je li moguće da si nas samo koristio", pita se drugi. "Ivane, molim vas, riješite nesuglasice unutar svlačionice", dodaje treći.

U Perišićevu ugovoru s klubom stoji kako može otići ako drugi klub u periodu od 29. kolovoza do kraja prijelaznog roka za njega ponudi 200 tisuća eura. Evidentno je da će se u sljedećim tjednima vidjeti rasplet slučaja, a možda doznamo i što je potaknulo nesuglasice koje su potresle splitski klub ovih dana.

Komentara 39

ŽI
Živac
12:10 12.08.2024.

Koja je trener faca kada razgovor u 4 oka prenosi medjjima, a vjerojatno je zatajio da mumje Perišiċ rekao, videċi njegov odnos prema njemu, ako ne računaš na mene najbolje je damidem! Uglavnom nekorektno prema Perišiċu i od strane navijača jer čovjek još ništa nije rekao! Valjda se i njega treba pitati!

Avatar Slava UA herojima!
Slava UA herojima!
11:40 12.08.2024.

kako je kratak put od ljubavi do mržnje u splitu...štogod perišić sada napravio, gotov je za split. Ako ostane, svako krivo dodavanje, svaki promašaj bit će salve zvižduka za njega. Bolje mu je da se odmah spakira i nestane brzinom munje...a i rakitić se sada pita-Bože mili kud sam došo?!

GN
gnoj
11:34 12.08.2024.

Nisi ni trebao dolaziti u klub koji vodi ulica i nasilni trener !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije