BAR ZASAD...

Navijači Hajduka su se ponadali, ali Ivan Perišić će ipak zaobići Split!

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.11.2021.
u 09:30

Sviđa mu se u Milanu, sviđa mu se u Interu i napokon igra u kompetitivnoj momčadi, sposobnoj za najveće stvari.

Ivan Perišić odigrao je maestralnu utakmicu za Inter protiv Šahtara (2:0) i čini se da je ta predstava, koja potvrđuje odličnu formu hrvatskog reprezentativca, razlog da mu u Milanu ipak produže ugovor.

Još od ljeta se, prema glasinama, čelnici trude prodati Ivana, da bi mu kasnije nudili tri milijuna eura godišnje, umjesto dosadašnjih pet milijuna. Naravno, tako nešto nije želio i mirno je "odrađivao svoje" i čekao istek ugovora 30. lipnja iduće godine.

Stoga, "na stol" je stigla nova ponuda, ovaj put od četiri milijuna godišnje, uz određene bonuse koji bi trebali poslužiti kao motivacija vatrenom. Iako je to i dalje manje od aktualnog ugovora, činjenica jest da će Ivan uskoro napuniti 33 godine.

Sviđa mu se u Milanu, sviđa mu se u Interu i napokon igra u kompetitivnoj momčadi, sposobnoj za najveće stvari. Samim time, kao nogometaš i pojedinac, nema razloga biti nezadovoljan.

Također, ako stvari i ne krenu kako bi možda želio, ponuda iz Engleske, Njemačke, Francuske, ali i Hajduka... ne nedostaje!

Ključne riječi

Komentara 3

RO
roland
17:29 26.11.2021.

Svaki igrač mora znati gdje mu je mjesto. Kada više ne bude htio ozbiljno igrati nogomet, Perišić se može vratiti u Hajduk gdje će mu biti zagarantirano mjesto u prvih 11 bez obzira koliko se trudio na treningu i bez obzira kakav će mu učinak biti na terenu. U Interu mora na svakom treningu i u svakoj utakmici gristi na najjače.

RO
roland
17:25 26.11.2021.

U Milanu je gospodin čovjek! U Splitu bi ga stalno navijači pitali za novac i od njega bi očekivali nešto što on u uvjetima Hajduka ne može pružiti. Samo igra u kompetitivnoj momčadi od igrača traži maksimum. Kad bi se sada Modrić vratio u Dinamo , a Perišić u Hajduk, bili bi 30% lošiji igrači, dok je Livaja u Hajduku 50% bolji nego što bi bio u Realu ili Interu gdje bi u godinu dana skupio možda 5 puta po 10 minuta. Ali možda.

LA
lajh1985
09:57 26.11.2021.

Ako mu daju para koliko milanski klub da mislim da bi za cas sjeo na avion i dosao u split

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije