Huligani luduju

Nevjerojatni navijački neredi, policija morala pucati. Ima i ubijenih!

Neredi u Brazilu
Foto: Screenshot
1/2
09.07.2017.
u 16:36

Prema zasad dostupnim informacijama, jedan je navijač preminuo nakon što je pogođen u prsa

U derbiju brazilskih klubova Flamengo je kao gost prvi put u 44 godine pobijedio Vasco da Gamu (1:0). No utakmica će se pamtiti po nevjerojatnim scenama nasilja koje su rezultirale ubijenim navijačem te desecima ozlijeđenih.

Domaćim huliganima nije dobro sjeo poraz pa su na teren počeli bacati baklje i ostale pirotehničke naprave, a policija im je uzvratila suzavcem. Nakon toga došlo je do fizičkog obračuna u kojima su deseci ljudi ozlijeđeni.

Policija je ipak nekako uspjela uvesti red na tribine, ali kaos se nastavio na ulicama Rio de Janeira. Kako navode brazilski mediji, huligani su na policiju počeli bacati sve što im se našlo pod rukom, a službe reda u jednom trenutku čak su morale i zapucati. Prema zasad dostupnim informacijama, jedan je navijač pogođen u prsa i ubijen, dok su još dvojica propucana u nogu i nalaze se u bolnici.

Neki mediji prenose da se još nekoliko osoba nalazi u teškom stanju u bolnicama.

Komentara 17

Avatar anticenzura
anticenzura
17:24 09.07.2017.

Nisu to navijaci nego teroristi. Ne mozes prosipati izlijeve bijesa na ljude oko sebe, radi pizdarije sto ti izgubi utakmicu tvoj skvadra. To je zvjersko ponasanje, zvjerke trebaju stajati u kavezu, a ne na slobodi. Bijesni pas nosi museruolu da ne grize, tako treba i za bijesne zvjerke na dvije noge inzinjati nesto da ne spopadaju ljudska bica oko sebe, Ili neko cjepivo protiv bjesnila. Sta ce to medju civilizacijom? Radi takvih ispasta citavo drustvo. Lose ljude treba odvojiti od pristojnoga i civiliziranog svijeta, pokusati ih rieducirati, ako nece potjerati u sumu i Amen.

ZL
zlako
17:24 09.07.2017.

Kult zla ubire nevine živote Sotona i Soroš trljaju papke.

SJ
Sve je uzalud
16:59 09.07.2017.

uz globalizaciju vrši se deinstalirenje ljepote življenja uz svakodnevni njihov teror i zlostavljanje........samo teror i ništa više to je sadašnjost i budućnost..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije