BEZREZERVNA POTPORA

Slaven Bilić može biti ponosan, dobio je potporu onih koji su najvažniji

slaven bilić
Foto: News Syndication/PIXSELL
21.05.2015.
u 15:21

Kao što se vidi, više od tri tisuće korisnika proslijedilo je poruku dalje i to sve se proširilo brzinom munje tako da bivši hrvatski izbornik može biti itekako zadovoljan – tisuće su uz njega.

Veliki broj najvatrenijih navijača Bešiktaša želi ostanak Slavena Bilića, što je u suprotnosti s onim što želi uprava. Zna se da ga predsjednik Fikret Orman više ne gotivi.

Nakon što nije uspio u igri za prvaka Turske, hrvatski trener kazao je kako misli da mu klub neće dati novu priliku, a direktor kluba tvrdi da još uvijek ne znaju što će biti s Bilićem.

U međuvremenu su se oglasili članovi najvažnije navijačke skupine Bešiktaša i preko društvenih mreža podržali bivšeg hrvatskog izbornika. Kao što se vidi, više od tri tisuće korisnika proslijedilo je poruku dalje i to sve se proširilo brzinom munje tako da bivši hrvatski izbornik može biti itekako zadovoljan – tisuće su uz njega.

>> Održan krizni sastanak: Čelnici Bešiktaša još nisu otkazali suradnju Biliću!

Komentara 5

RI
Ringo
18:54 21.05.2015.

"gotivi" prvi put vidim, a nisam se jučer rodio. Štamparska greška ili neki novi izraz?

TM
Tim_Minchin
18:36 21.05.2015.

buduci da google translate ne prevodi najjasnije, sami otkrijte kako glasi ta poruka

SI
simeeee
09:56 22.05.2015.

Gotivi?????.....sto je ovo Srbija..alooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije