ŽESTOKI KOMENTARI

Navijači ogorčeni pristupom nogometaša Hajduka: 'Imate li obraza pogledati Livaji u oči?'

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
29.08.2022.
u 09:31

Hajduk je upisao četvrti poraz u zadnjih pet utakmica, slavili su samo protiv Lokomotive.

Nakon ispadanja iz Europe od Villarreala, Hajduk je doživio novi poraz u posljednje vrijeme i to na uvijek teškom gostovanju u Osijeku (2:1). 

- Dogodilo se nešto tragično. Gledali smo da budemo svi skupa i pomoći svi zajedno kao ekipa da se smirimo i pomognemo Marku, da razbistri glavu i 90 minuta koliko je god moguće uspije misliti na nešto drugo - poručio je nezadovoljni Josip Elez.

- Najlakše je reći da smo bili bolji drugo poluvrijeme. Kada protivnik vodi 2:0 lakše je biti bolji. Treba tako krenuti od početka, biti dominantan. Ne smijemo imati propuste. Dva poluvremena nisu ista. Tako je bilo i prošle sezone. To se treba promijeniti. Ne smijemo previše razmišljati da moramo sve promijeniti. Treba svatko pogledati sebe, staviti se bolje i biti više kao ekipa. Samo tako možemo pobjeđivati i ostvarivati bolje rezultate. - zaključio je prvotimac bijelih.

Navijači su također razočarani utakmicom te pristupom svih igrača, izuzev Marka Livaje.

28.08.2022., stadion Gradski vrt, Osijek - SuperSport HNL, 07. kolo, NK Osijek - HNK Hajduk. Marko Livaja Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

- Vidite kako smo mi dobar klub. Osijek nikad gori i s nikad manje samopouzdanja i mi im uletimo i popravimo cilu situaciju. -

- Krovinović ka pas koji vata svoj rep. Šta mu je Hamza u rodu isto igraju. -

- Biti navijač Hajduka je zona devetog kruga pakla. J**eš mi sve ako nije...

17 godina ovo već traje! Ljudi, ovo je previše!

Reka bi još nešto, al' naći će se redikuli koji će krenit pljuvat, pa nek ostane samo na ovome. -

- Biuka prodat,kalinicu raskid ugovora -

- Hajduk je zadnji put bio prvak dok sam isao u osnovnu skolu. Sad sam pred zenidbom, kako je krenulo, prije cu dozivjeti zlatni pir nego da budemo prvaci - samo su neki od zanimljivih i kreativnih komentara na klupskoj Facebook stranici.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

 

Ključne riječi

Komentara 5

SP
Stari_proleter
10:09 29.08.2022.

Jedno su želje, a drugo realnost. Hajduk je jednostavno osrednji klub s prevelikim ambicijama i očekivanjima navijača.

MA
MarkoAntonio
13:35 29.08.2022.

Hajduk ka klub ima samo navijače, to u Hrvatskoj nema nitko, tu ne triba ubrajati huligane ili bi bilo bolje nazvati ih pravim imenom, teroristi. Momčad ima par igrača koji nešto vrijede, ali stim se ne može osvojiti prvenstvo, aa u Europi su potpuno nekonkurentni. Trener ne vrijedi ništa, da diše hajdučki, već bi počeo bar malo natucat hrvatski. U Bugarskoj je dobio otkaz, baš me zanima di će dobit posao poslje Hajduka, možda u Dragovoljcu

Avatar southman
southman
10:46 29.08.2022.

Sve je u Upravi i u treneru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije