nezadovoljstvo

Navijači prosvjeduju zbog Kovačića: Tko normalan želi prodati Matea? Odlazi jer nije Englez

Premier League - Fulham v Chelsea
Peter Cziborra/REUTERS
02.02.2023.
u 11:43

Chelsea je povukao pomalo šokantan potez i odlučio transferirati Matea Kovačića na ljeto. Hrvat poslije pet godina odlazi iz Londona

Engleske novine The Guardian pišu kako će se Chelsea riješiti Matea Kovačića u ljetnom prijelaznom roku kako bi napravili mjesta za novopridošlog Enza Fernandeza. Argentinac je skupo plaćen, Benfica će zaraditi 120 milijuna eura u nekoliko rata, ali plavci su previše potrošili i sada moraju prodavati. 

Navijači Chelseaja su jako ljutiti i nezadovoljni jer Kovačića napušta Stamford Bridge, smatraju kako ima puno lošijih igrača od njega koji će svejedno ostati u Londonu. 

- Želimo prodati jednog veznog igrača koji može iznijeti loptu? Mount i Loftus-Cheek su mnogo gori od Kovačića, ali hajdemo njega prodati jer nije Englez - piše na Twitteru jedan od navijača. 

- Je li istina da je Kovačić među igračima koje Chelsea želi prodati sljedećeg ljeta? To je toliko pogrešno i nikako ne podržavam tu ideju - smatra drugi simpatizer Londončana. 

- Pa tko pri zdravoj pameti želi prodavati Kovačića? Da žele prodati Havertza i Chilwella, to bi bilo sasvim opravdano... - komentira treći navijač. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
14:36 02.02.2023.

Super, nek se preseli k Ronaldu za stotinjak milja i rješil si je život i unucima 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije