Novi Pazar

Navijači tjeraju vratara iz kluba jer podržava zločinca Mladića

Novi Pazar (1)
Screenshot YouTube
23.08.2013.
u 11:01

Supić je javno podržao ratnog zločinca Ratka Mladića nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

Navijači Novog Pazara iz Srbije ne žele u svojim redovima vidjeti vratara Nemanju Supića. Razlog? Zato što podržava ratnog zločinca Ratka Mladića.

Supić je javno podržao Ratka Mladića nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Na Facebook je tada stavio njegovu fotografiju i posvetio mu nekoliko rečenica.

"Kako su svi Srbi zločinci, a svi drugi nevinašca? Ratko, izdrži", napisao je Supić.

A navijači Novog Pazara srušili su ogradu na stadionu i došli na zatvoreni trening kako bi mu objasnili da ga ne žele vidjeti. Uz to, blizu stadiona napisali su mu poruku: "Supiću, shvati, na gol našeg kluba nećeš stati".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije