NISU MOGLI DISATI

Navijački neredi u Francuskoj: Policija bacila suzavac, Tudor igračima nije dopustio na teren

Ligue 1 - Nantes v Olympique de Marseille
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/3
11.02.2023.
u 22:19

Momčadi su se povukle u svlačionice gdje su čekale daljnje upute. Nisu bili sigurni hoće li se utakmcia odigrati, ali je počela, i to 45 minuta kasnije od planiranog.

Marseille Igora Tudora je u sklopu 21. kola Ligue 1 otputovao na gostovanje kod Clermonta. Iako je utakmica trebala početi u 21 sat, izbili su navijački neredi, a morala je reagirati i policija. Zbog suzavca bačenog ispred stadiona obje momčadi povukle su se u svlačionice, gdje im rečeno da ostanu dok se dim ne raziđe.

Navijači na tribinama imali su problema s disanjem i pokrivali su lice šalom, ali nije im to previše pomoglo. Tudor je nakratko izašao na travnjak izvidi situaciju i svojim igračima nije dopustio da izađu na travnjak.

Utakmica je na kraju počela u 21.45, dakle 45 minuta kasnije od planiranog. 

Podsjetimo, Tudor je u srijedu u Francuskom kupu s 2:1 izbacio Paris Saint-Germain. Što se prvenstva tiče, njegova momčad na tablici je trenutno druga s 47 bodova, šest manje od, pogađate, vodećeg PSG-a. 

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
09:54 12.02.2023.

Vi izgleda nezna te racunat!! 5 fali a ne sedam;)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije