ZAJEDNO U SPURSIMA

Ne prestaju pohvale za Luku čak i od tuđih izbornika: 'On je najbolji kojega sam vidio'

LaLiga - Celta Vigo v Real Madrid
Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS
1/3
04.04.2022.
u 18:00

S Modrićem je Poyet radio dok je bio pomoćni trener u Tottenhamu, a koliko je hrvatski kapetan sjajan ne skriva...

Nekadašnji urugvajski nogometaš i sadašnji izbornik grčke nogometne reprezentacije, Gustavo Poyet, pohvalio je Luku Modrića u intervjuu za madridski AS.  Urugvajac je grčku preuzeo u veljači ove godine, a ugovor je potpisao do kraja 2023.

S Modrićem je Poyet radio dok je bio pomoćni trener u Tottenhamu, a koliko je hrvatski kapetan sjajan ne skriva.

Modrić je, uz sve poštovanje prema svim igračima koje sam trenirao, bio najbolji. Razumijevanje igre, kvaliteta, pozicioniranje, oslobađanje pritiska, traženje lopte… Najbolje nešto što sam vidio ispred sebe”, rekao je Poyet koji je surađivao i s još jednim sadašnjim realovcem Garethom Baleom.

“On je bio jako mlad, ali bilo je jasno da će otići u neki vrhunski klub. Kao što je Real Madrid. Izvana djeluje pomalo hladno, ali kad ga upoznate i kad radite s njim vidite da je užitak biti u njegovom društvu", rekao je o Garethu.

Nakon što je bio pomoćni trener u Tottenhamu, samostalno je vodio Brighton, Sunderland, AEK, Betis, Shenhuu, Bordeaux i Universidad Católicu.

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije