CRISTIANO RONALDO:

Ne pričam s Messijem izvan terena, ali imamo pozitivan odnos rivala

Ronaldo Messi
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
09.10.2014.
u 21:00

– U životu nema pobjede bez žrtve, nekad moraš riskirati – rekao je Ronaldo

Rivalitet Cristiana Ronalda i Lionela Messija priča je koju konstantno potenciraju mediji, a zbog toga je postala dijelom života dvojice najboljih nogometaša na svijetu.

– Normalno je da nas ljudi uspoređuju, to je dio mog života. Imamo pozitivan odnos rivala. Ne pričamo izvan terena, ali smo kolege – rekao je Ronaldo i potom se osvrnuo na sve što je postigao kao pojedinac, ali i kao član madridskog Reala:

– Individualne nagrade su rezultat ostvarivanja kolektivnih ciljeva. Prošle sezone imali smo fantastičnu seriju, osvojili Ligu prvaka, Kup i europski Superkup. Takav trofej je nagrada za dobro igranje za ekipu, no neću lagati, želim to osvojiti. Želim i dalje biti najbolji.

To ga "gura" naprijed, čak i do te mjere da je spreman riskirati karijeru. Prisjetimo se samo ozljede uoči finala Lige prvaka i Svjetskog nogometnog prvenstva.

– Da sam stao, bio bih dobro, nisam bio u poziciji forsirati, ali nisam htio izgubiti finale Lige prvaka ni Svjetsko prvenstvo. S Realom sam osvojio Decimu i zabio, bilo je dobro, no s Portugalom nije bilo isto. U životu nema pobjede bez žrtve, nekad moraš riskirati. Vrhunski sportaši ponekad od svojeg tijela traže maksimum.

>> Ne zanima me natjecanje s Ronaldom ili bilo kim drugim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije