DVIJE UTAKMICE

Nedjelja u HNL-u: Slaven i Osijek u borbi za vrh, Halilović igra derbi začelja s Goricom

storyeditor/2022-07-17/PXL_160722_94671559.jpg
Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.10.2022.
u 13:17

– Bili su u maloj krizi, ali ne čudi me što su se sada digli jer Osijek je po kvaliteti odmah iza Dinama. Podigli su razinu igre, upisali pozitivan rezultat. Moramo biti najbolji što možemo u ovom trenutku, unatoč problemima, igrači nam se još nisu oporavili – kazao je trener Slavena Belupa Zoran Zekić uoči ogleda s Osijekom

Po drugi put u sezoni Slaven Belupo je rezultatski stradao od Dinama, no momčad Zorana Zekića i dalje je blizu samom vrhu. I danas je čeka pravi derbi u borbi za život pri vrhu ljestvice HNL-a, u Koprivnicu dolazi Osijek (15:00, MaxSport 1) koji se značajno podignuo.

– Bili su u maloj krizi, ali ne čudi me što su se sada digli jer Osijek je po kvaliteti odmah iza Dinama. Podigli su razinu igre, upisali pozitivan rezultat. Moramo biti najbolji što možemo u ovom trenutku, unatoč problemima, igrači nam se još nisu oporavili – kazao je trener Slavena Belupa Zoran Zekić.

Osijek je zaredao tri pobjede i približio se Hajduku, no sad ima nezgodan ispit u Podravini. Rene Poms naslijedio je svog dugogodišnjeg šefa Nenada Bjelicu i dobro "gura".

Osim tog derbija za vrh u Gorici ćemo gledati derbi začelja, vrlo neočekivanih suparnika na toj poziciji, Gorice i Rijeke (17:10, MaxSport 1) . Obje momčadi mijenjale su trenere, no zasad im nikako ne kreće na bolje. Možda nekome krene danas...

– Pred nama je utakmica od velike važnosti. Svjesni smo što moramo napraviti. Igramo protiv momčadi koja je blizu nas na tablici – kazao je trener Riječana Serse Cosmi i najavio Halilovića u sastavu:

– Napokon je spreman i zdrav. Trenirao sam puno igrača koji su poslije postali vrhunski, od Di Natalea, Milita, Miccolija do Materazzija i Brune Petkovića. Halilović spada u tu kategoriju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije