demantij kao šaka u glavu

Neka Hajduk.hr piše o Svagušinim tvrtkama

Joško Svaguša
Leonard Ninčević
16.11.2009.
u 14:58

Javio se službeni Hajduk i na svojoj internetskoj stranici demantirao, “u povodu napisa nekih zlonamjernih novinara”, kako je predsjednik Uprave Joško Svaguša s nedjeljnih utakmica kadeta i juniora Hajduka protiv Dinama otjeran s tribina zbog navodnih pritisaka navijača.

Na Hajdukovom portalu, nakon demantija, stoji da je takav epilog vjerojatnije želja tih medija, ali i Savgušina izjava.

- Neće im se ostvariti u idućem razdoblju.

I da cirkus od tog demantija, nazvanog “nije nego”, bude i veći, Hajduk.hr objašnjava što bi bila prava vijest. Po tom napisu vijest bi bila da je, unatoč svojih brojnih obveza, vlasnik dviju firmi koje zapošljavaju 600 djelatnika i zahtjevna funkcija predsjednika Uprave Hajduka, Svaguša ipak našao vremena i nedjeljno jutro “potrošio” na gledanje utakmice mladih hajdukovaca.

E, tu je portal točan. Svaguša je odgledao samo dvoboj kadeta, a nakon što su započeli uzvici “krafne, kiflići, mafija i lopovi, Joooško Svaguša, odlazi iz Hajduka”, par minuta nakon starta juniorskog dvoboja, otišao je s terena.

A to da je vlasnik firmi i koliko radnika zapošljava je njegov problem. Ne vjerujemo da je nedjeljno jutro trošio vodeći firmu. A ni u Hajduk ga nitko nije tjerao ni tražio. Nitko osim Željka Keruma čiji je jedini i isključivi izbor. Kad Hajduk.hr već piše o Svagušinim tvrtkama možda da na svojim stranicama  objavi priču o radnicama iz Svagušine tvrtke koje rade prekovremeno i nisu plaćene za taj rad.

Pa je Svaguša zbog toga kažnjen sa 183 tisuće kuna. Ili da da na portalu osvane informacija o tome kako je Svaguša kažnjen sa 60 tisuća kuna zbog bespravne gradnje na Zvončacu...  Hajdukov demantij više se čini kao “šaka u glavu” svom predsjedniku.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar joč
joč
15:07 16.11.2009.

Ako nije istjeran to je sramota.Takog tajkuna i selanduru zagoškog oma na državno odvjetništvo prijavit i ne dat mu ni ist ni pit dok ne vrati radnicima pokraden novac a i dok ne kaže odakle mu lova za Bobis.Onjegovom ugledu u društvu bezveze je trošit riječi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije