Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi za bišćana

Nema kraja problemima za Dinamo: Ozlijedio se stoper, izbivat će tjednima

Šibenik: HNK Šibenik u sudačkoj nadoknadi zabio gol i pobjedio GNK Dinamo u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
08.04.2023.
u 21:33

Već u prvoj utakmici novi trener Dinama Igor Bišćan naišao je na nove probleme u kadru.

Aktualni hrvaski nogometni prvak Dinamo u prvoj je utakmici s novim trenerom Igorom Bišćanom kao gost preokretom svladao Lokomotivu sa 2-1 (0-1) u susretu 28. kola HNL-a. Lokomotiva je povela golom Ibrahima Aliyua (35), no u nastavku su dva Luke, Ivanušec (50) i Menalo (79) kreirali preokret.

Igor Bišćan debitirao je s pobjedom na klupi Dinama. U iznimno zahtjevnoj utakmici Modri su pobijedili Lokomotivu 2:1, ali mogao je susret otići i na drugu stranu. Novi trener u ovoj utakmici s Lokomotivom nije mogao računati na Kevina Theophila-Catherinea kojeg u zapisniku nije bilo zbog ozljede.

>> VIDEO: Bišćan s Čačićem ima nevjerojatnu poveznicu. Naslijedio je trenera s kojim je doživio ružnu epizodu

Strateg Modrih nakon utakmice pojasnio je gdje je bio problem.

- U Šibeniku je odigrao korektno i nakon utakmice nije prijavio ozljedu. Međutim, u petak se potužio na bolove i ispostavilo se da ima ozbiljnu ozljedu. Ostali smo i bez njega, i to sigurno na nekoliko tjedana. To nije dobro jer nemamo dovoljno širok kadar - pojasnio je.

Podsjetimo, Bišćan je u četvrtak na dužnosti trenera Dinama zamijenio Antu Čačića koji je dobio otkaz nakon ispadanja iz Kupa. Vodeći Dinamo sada ima 63 boda, devet više od drugog Hajduka, dok je Lokomotiva ostala osma sa 33 boda. Inače, nakon utakmice prepune tribine Kranjčevićeve Bišćana su dočekale ovacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije