'najljepši osjećaj na svijetu'

VIDEO Dinamov junak nakon pobjede otvorio dušu: Nemate pojma koliko nam ovo znači...

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.04.2023.
u 20:23

- Nemate pojma koliko nam znači, skinulo nam je pritisak s leđa. Nadam se da će nam ovo kolo, kao i prvo, biti podstrel. Najljepši je osjećaj na svijetu biti čovjek utakmice u ovako napetoj situaciji - kazao je.

Aktualni hrvaski nogometni prvak Dinamo u prvoj je utakmici s novim trenerom Igorom Bišćanom kao gost preokretom svladao Lokomotivu sa 2-1 (0-1) u susretu 28. kola HNL-a. Lokomotiva je povela golom Ibrahima Aliyua (35), no u nastavku su dva Luke, Ivanušec (50) i Menalo (79) kreirali preokret.

- Atmosfera je stvarno bila predivna i mislim da je cijeli susret odigran odlično s naše strane. Do njihovog gola smo sve kontrolirali, iz prve poluprilike primili gol i na kraju se vratili te okrenuli. Pobjeda je zaslužena -  osvrnuo se na susret 26-godišnji Luka Menalo te objasnio koliko Dinamu znači ova pobjeda nakon teškog perioda.

- Nemate pojma koliko nam znači, skinulo nam je pritisak s leđa. Nadam se da će nam ovo kolo, kao i prvo, biti podstrel. Najljepši je osjećaj na svijetu biti čovjek utakmice u ovako napetoj situaciji - dodao je.

Igor Bišćan debitirao je s pobjedom na klupi Dinama. U iznimno zahtjevnoj utakmici Modri su pobijedili Lokomotivu 2:1, ali mogao je susret otići i na drugu stranu, što je priznao za HRT Bišćan nakon utakmice.

- Nije bilo jednostavno i lagano. Bilo je napeto i teško. Gubili smo protiv jako nezgodnog protivnika, koji ima puno mladih i živih igrača. Maksimalno su nam otežali. Izgledalo je da može otići na bilo koju stranu u drugom poluvremenu, imali su šansu na 1:1, ali imali smo i mi. U prvom poluvremenu smo morali zabiti i koji gol, rekao je Bišćan, pa na kraju zaključio:

- Na kraju je bilo napeto, čekale su se VAR odluke. Bilo je teško, ali i tim slađe - kazao je za HRT.

>> VIDEO: Bišćan s Čačićem ima nevjerojatnu poveznicu. Naslijedio je trenera s kojim je doživio ružnu epizodu

 

Ključne riječi

Komentara 1

BJ
bjmaro
21:03 08.04.2023.

Sretno ti bilo na klupi Dinama. I Dinamo i Hajduk i Rijeka i Varaždin i Istra i Lokomotiva(po mom skromnom mišljenju imaju dobre trenere) tako da će biti zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije