Potpora s tribina

Nema organiziranog dolaska navijača

'12.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, rukomet, utakmica za 3. mjesto, Madjarska - Hrvatska. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.01.2013.
u 21:24

Našu rukometnu reprezentaciju na svakoj utakmici do sada pratilo je stotinjak navijača. Neki od njih žive u Španjolskoj, neki su došli u vlastitu angažmanu.

Utakmicu protiv Bjelorusije pratio je i hrvatski košarkaš Damjan Rudež koji igra za Zaragozu. No, nije medijima bio zanimljiv ni približno kao Luka Modrić koji je gledao naše rukometaše u Madridu. 

– Neće biti čartera za četvrtfinale. Vjerojatno nije bilo zanimanja pa se ni jedna agencija nije usudila ući u organizaciju. Možda će biti čartera uđemo li u polufinale – rekao je Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a. Platežna moć Hrvata očito je jako pala, a Španjolska je daleka i skupa.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jazz66
09:55 23.01.2013.

Neka se ne naljute oni koji putuju na utakmice, ali uvijek mi je bilo nazamislivo da bih trošio svoj novac e da bih gledao druge ljude kojima je to sve plaćeno i od toga žive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije