Hrvatski stručnjak

Nenad Bjelica kandidat za izbornika reprezentacije koja je igrala osminu finala SP-a

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
10.12.2022.
u 19:55

Naš stručnjak trenersku karijeru počeo je u Austriji, a nakon toga vodio je Speziju, Lech Poznan, Dinamo i Osijek.

Hrvatski trener Nenad Bjelica kandidat je za mjesto izbornika poljske nogometne reprezentacije. Dosadašnjem izborniku Czesławu Michniewiczu ugovor s poljskim nogometnim savezom traje do kraja godine i upitno je hoće li ga produljiti. Poljski mediji kao kandidata za izbornika spomimnju i ukrajinsku legendu Andrija Ševčenka.

Naš stručnjak Bjelica trenersku karijeru počeo je u Austriji, a nakon toga vodio je Speziju, Lech Poznan, Dinamo i Osijek. Trenutačno je u ulozi stručnog komentatora u HRT-ovoj emisiji Qatara posvećenoj Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Poljska reprezentacija također je nastupala u Kataru te je dogurala do osmine finala gdje ju je nadjačala Francuska sa 3:1.

Nastupajući u skupini C Poljaci su osvojili četiri boda što im je donijelo drugo mjesto. Bili su bolji od Saudijske Arabije (2:0), podijelili su bodove s Meksikom (0:0) dok su ih Argentinci nadjačali sa 2:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije