NENAD BJELICA:

Mario Mandžukić nije igrač za kontranapade, već igrač šesnaesterca

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
23.04.2015.
u 14:57

'Utakmicu je odradio u tonu svoje momčadi, dosta defenzivno. Nije igrao u onom dijelu terena gdje je najopasniji.'

Nenad Bjelica, hrvatski stručnjak koji u Italiji trenira drugoligašku Speziju, u kolumni za Goal.com naglasio je da je Carlo Ancelotti pravi stručnjak koji izvlači maksimum iz momčadi i kako Juventus nije na razini ostalih polufinalista.

Real Madrid je u dvije utakmice bio bolji od Atletica i zasluženo otišao u polufinale. Atletico je igrao na sebi svojstven način, u 4-5-1 formaciji stajali su daleko od suparničkih vrata. A ni ovoga puta nisu ozbiljnije ugrozili domaći gol. Iskreno, volim Atletico Madrid, ali mi je drago što je Real dohvatio polufinale. Carlo Ancelotti je pokazao kako je pravi stručnjak koji iz ove ekipe izvlači maksimum.

Real Madrid danas je bez Modrića, Benzeme i Balea bitno oslabljen, ali veliki klubovi imaju veliki fond kvalitetnih igrači. Vidjeli ste, Atleticu je presudio Javier Hernandez , igrač koji u ovoj sezoni gotovo da nije imao nikakvu ulogu. No, to je snaga Reala, veliki klubovi najbolji su u najvećim utakmicama.

Mario Mandžukić je utakmicu odradio u tonu svoje momčadi, dosta defenzivno. Nije igrao u onom dijelu terena gdje je najopasniji. Mandžukić nije igrač za kontranapade, već igrač šesnaesterca. Ako nema pravih lopti i dobrih centaršuta, on ne može biti na svom nivou. Ovoga puta bio je određena žrtva taktike, nije to bila njegovo pravo izdanje.

A zašto Nenad Bjelica smatra da Juventus nema šansi, što nedostaje PSG-u, koja je teza o Barceloni srušena i koju je najveću kvalitetu pokazao Guardiola, pročitajte u Heineken kutku na Goal.com.

>> Pogledajte kako je Mandžukić ljutito odgrnuo Pepea koji je proslavljao pobjedu

Komentara 2

Avatar rakun19
rakun19
23:51 23.04.2015.

zato uzor10 ti si najpoznatiji hrvatski nogometas i atletico madrid te zeli kupit.... kada vi svi kriticari budete na razini te osobe koju pljujete i shvatite koliko je tesko uspijeti mozda pocnete i cijeniti vrhunske sportase...

UZ
uzor10
18:11 23.04.2015.

Mandžukić nije za nista on je obicni prosjek od igrača a glumi kao da je Ronaldno..seljo osta seljo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije