LJUBITELJICA SPORTA

Snažna podrška s tribina: Grabar-Kitarović objavila fotografiju iz Pariza

Kolinda Grabar Kitarović/Facebook
13.06.2022.
u 23:10

Pogodak odluke zabio je Luka Modrić iz jedanaesterca u 5. minuti. Vatreni su napokon dočekali slavlje protiv tricolora.

Nije tajna da bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović voli sport. Nitko nije ostao ravnodušan na njezinu podršku Vatrenima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a fotografije kako na kiši grli hrvatske reprezentativce obišle su cijeli svijet.

Grabar-Kitarović je uoči utakmice Hrvatske i Francuske u Parizu objavila svoju fotografiju sa stadiona na kojem se igrao susret 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija.

"Sretno Hrvatska! Pozdrav Francuska! Sretna sam što te ponovno vidim. Hvala svim navijačima koji su me tako srdačno dočekali!", napisala je bivša predsjednica na društvenim mrežama.

 

U trenutku pisanja ovog teksta, fotografija je sakupila više od 13 tisuća reakcija i 772 komentara.

"Sretno moja Hrvatska. Veliko bravo za našu lijepu Kolindu. Uvijek uz svoje Vatrene", "Kraljice naša donesi nam sreću!", "Danas nemremo izgubiti", neki su od komentara.

Hrvatska je pred 77.000 gledatelja na Stade de Franceu pobijedila Francusku sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u deset međusobnih susreta. Pogodak odluke zabio je Luka Modrić iz jedanaesterca u 5. minuti. Vatreni su napokon dočekali slavlje protiv tricolora. Tek u desetom pokušaju ostvarili su prvu pobjedu nakon što je u dosadašnjih devet susreta Francuska slavila šest puta, dok su tri utakmice završile bez pobjednika. Više o utakmici koja će se pamtiti, pročitajte OVDJE.

Komentara 5

BU
Bubalamala
12:35 14.06.2022.

Kako svi svojataju Hrvatsku,nadam se da nemaju zle namjere jer od političara je kod nas svašta činjeno.

Avatar antikomunist6
antikomunist6
23:20 13.06.2022.

Vrati se Kolinda, Hrvatske te zove, zove.............

IL
ilustrator
00:10 14.06.2022.

čista desetka! pobjeda hrvatske! podrška prve hrvatske predsjednice! ogroman stres za ekipu što malo manje hrvatsku voli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije