Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SAD?

Neslužbeno: Direktor čiji je auto sedam puta propucan odlazi iz Osijeka? Oglasili su se i iz kluba

Jose Boto
Instagram
28.05.2024.
u 11:35

Boto je, navodno, na kraćem odmoru u Portugalu, a na parkiralištu u Šamačkoj ulici propucan je njegov automobil koji je zatekao koordinator omladinske škole, također Portugalac Alfredo Almeida

Sportski direktor Osijeka Jose Boto otići će iz kluba nakon što mu je u noći s ponedjeljka na utorak propucan osobni automobil, doznali smo iz neslužbenih izvora. Portugalac koji se na toj funkciji kratko zadržao, odlučio je povući radikalan, ali i logičan potez nakon napada na njegovu imovinu. Kako smo ranije naveli, Boto za vrijeme incidenta nije bio u automobilu koji su zasad nepoznati počinitelji propucali sa sedam metaka. Nije ga, doduše, bilo ni u Osijeku budući da je još uvijek na putu na koji je otišao nakon zadnje utakmice u sezoni. S njega se, kažu mnogi, trebao vratiti uz ime novog trenera, a to je  Federico Coppitelli. 

Boto je dosad radio u Benfici, Šahtaru iz Donjecka i solunskom PAOK-u, a u Osijek je stigao kako bi dodatno pojačao momčad i reorganizirao omladinsku školu. Ovaj je 58-godišnji Portugalac početkom 2024. postao sportski direktor Osijeka, a ako su informacije o odlasku točne, klub će napustiti za samo šest mjeseci.

VIDEO: Policijski očevid u Osijeku

Iz kluba su, kako smo doznali preko direktora Vladimira Čohara, potvrdili da zasad o ovom slučaju neće davati izjave. U tijeku je policijski očevid. 

"Prva policijska postaja Osijek, s ispostavom Čepin, danas je u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid", kratko je danas poslije 10.30 sati izvijestila PU osječko-baranjska.

Boto je, navodno, na kraćem odmoru u Portugalu, a na parkiralištu u Šamačkoj ulici propucan je njegov automobil koji je zatekao koordinator omladinske škole, također Portugalac Alfredo Almeida.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:47 28.05.2024.

Motiv može biti različit.Ne bi me čudilo da se pokaže kako je u pitanju neko dugovanje novca ili sl. od ranije.

PR
pravedno
11:48 28.05.2024.

Strašno, ali ništa neobicno kod nas , jer naši politicari smatraju da ce biti popularniji ako se sluze nepristojni rjecnikom. Rezultat, kaoticno društvo.

TO
tomislav10
12:02 28.05.2024.

Pretpostavljam da se radi o "mišljenju" navijača u svezi sa smjenom trenera prve momčadi, a moguće i još koječemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije