Hrvanje

Neven Žugaj ispao u osmini finala

Neven Žugaj
Pixsell
05.08.2012.
u 15:22

U prvom kolu pobijedio je Egipčanina Islama Tolbu (3:0), ali je u osmini finala naišao na neugodnog Emina Ahmadova iz Azerbajdžana

Neven Žugaj ispao je osmini finala na olimpijskom turniru u hrvanju grčko-rimskim stlom u kategoriji do 74 kilograma. U prvom kolu pobijedio je Egipčanina Islama Tolbu (3:0), ali je u osmini finala naišao na neugodnog Emina Ahmadova iz Azerbajdžana. Bilo je 0:5. Da je kojim slučajem došao do četvrtfinala i tamo izgubiio, Neven Žugaj, treći sa svjetskog prvenstva, mogao bi kroz repasaž do medalje. Ovako, propala je i ta prilika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije