SRAMOTAN ISPAD

Nevjerojatne scene u Dalmaciji: Igrač se potukao sa svojim trenerom, mlatio ga kopačkom po glavi?!

Split: MAXtv 1. HNL, 07. kolo, RNK Split - HNK Rijeka
Miranda Cikotic/PIXSELL
19.10.2024.
u 09:42

Nakon utakmice, došlo je do incidenta između trenera Splita, Mirka Milakovića, i mladog igrača Rina Juginovića.

U prvoj utakmici 7. kola 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske, Jadran iz Tučepa odigrao je sjajan meč, svladavši RNK Split s uvjerljivih 3:0. Već u 10. minuti, Bušelić je iz kaznenog udarca doveo domaće u vodstvo, a Kraljević je u 56. minuti povisio rezultat na 2:0. Konačnih 3:0 postavio je ponovno Bušelić svojim drugim golom u 86. minuti.

No, događaji na terenu nisu jedina vijest koju prenosi Dalmatinski nogomet. Nakon utakmice, došlo je do incidenta između trenera Splita, Mirka Milakovića, i mladog igrača Rina Juginovića.

Ovaj 20-godišnjak, koji je iz Adriatica došao u Split ovog ljeta, zamijenjen je već u 17. minuti utakmice. Juginović se obratio Milakoviću s pitanjem o razlozima svoje izmjene. Međutim, trener nije bio raspoložen za razgovor.

Situacija se brzo zakuhala, a svjedoci tvrde da su se njih dvojica upustili u raspravu koja je vrlo brzo prerasla u fizički sukob. U žaru svađe, Milaković je, držeći kopačke u ruci, navodno udario Juginovića u glavu. Na sreću, ostali igrači Crvenih reagirali su pravovremeno i spriječili daljnji sukob, razdvajajući dvojicu aktera.

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Split: MAXtv 1. HNL, 07. kolo, RNK Split - HNK Rijeka
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije