TRENER PRED ISTRU

Bjelica pohvalio dva igrača Dinama: Oni su na ponos svima nama

Zagreb: Nenad Bjelica pozdravio navijače i igrače Lokomotive uoči početka utakmice Dinama i Lokomotive
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
19.10.2024.
u 08:00

– Svi su nam se vratili zdravi s reprezentativnih akcija, posljednji nam se priključio Mbuku. Za Istru konkuriraju svi osim Petkovića koji ima problema a aduktorom, ide s nama na put, ali neće igrati, a neće biti ni Nevistića kojeg muči list.

Dinamo je jučer postavio spomen-ploču u sjećanje na 100 godina otvorenja novog igrališta Građanskog, gdje je igrao i nakon preimenovanja kluba poslije Drugog svjetskog rata. Igralište koje je tih dana nosilo naziv "Pobjeda" na prostoru između Koturaške, Kupske, Koranske i nekadašnje Varaždinske (današnje Vukovarske ulice) srušeno je 1953. godine i tamo je izgrađena današnja zgrada HEP-a. No, svakako se lijepo sjetiti i obilježiti ta povijesna imena.

A sadašnjost Dinamu donosi gostovanja u Puli kod Istre 1961.

– Svi su nam se vratili zdravi s reprezentativnih akcija, posljednji nam se priključio Mbuku. Za Istru konkuriraju svi osim Petkovića koji ima problema a aduktorom, ide s nama na put, ali neće igrati, a neće biti ni Nevistića kojeg muči list. Svi su dobro radili u ovoj pauzi, spremni smo za Istru, vjerujem da ćemo se vratiti s tri boda – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica, zadovoljan predstavom reprezentacije i njegovih igrača, Martina Baturine i Petra Sučića.

– Odigrali smo dvije dobre utakmice, čestitam svima na četiri osvojena boda. Sretan sam što su Sučić i Baturina dali veliki doprinos uspjehu reprezentacije, pokazali da u HNL-u ima mladih igrača koji mogu pomoći reprezentaciji. Ne samo da su pomogli već su u Poljskoj i bili među najboljima. Kako se njih dva razvijaju, to je na ponos svima nama, kao i onima koji su tu bili prije mene, a kako im je tek 20, odnosno 21 godina samo dalje moraju nastaviti dobro raditi.

Bjelica ne smatra da je današnja utakmica s Istrom puka formalnost.

– Kvalitetna su i dobro vođena momčad, dosta agresivna, atipični su u odnosu na ostale HNL prvoligaše. Teško ih je poraziti, ali vjerujemo da ćemo uspjeti u tome. Imaju puno kvalitetnih mladih igrača, dosta stranaca, dobra su momčad – kaže Bjelica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije