NAVIJAČI BAYERNA

Nijemci privukli pozornost transparentom o smrti kraljice, jako su nezadovoljni

GER, UEFA CL, FC Bayern Muenchen (GER) vs FC Barcelona (ESP)
nordphoto GmbH / Straubmeier/NOR
14.09.2022.
u 09:44

A navijači Bayerna nezadovoljni su što je nogomet na Otoku stao zbog smrti kraljice. Osim toga, Uefa je odgodila susret između Rangersa i Napolija i prebacila ga s utorka na srijedu. Njemački navijači smatraju da nema potrebe za tim.

U najzanimljivijem dvoboju 2. kola Lige prvaka Bayern je sinoć u Munchenu svladao Barcelonu s 2:0.

Bavarci su zabili dva gola u četiri minute preko Lucasa Hernandeza i Leroya Sanea. Bio je to nesretan povratak u München za napadača Barce Roberta Lewandowskog, koji je napustio Bavarce u ljeto nakon osam godina u Munchenu. Barcelona je bila dominantna 50 minuta, ali nije iskoristila prilike - Lewandowski je dva puta bio u šansi, a Pedri i Gavi također su propustili zlatne prilike.

Domaćini, koji su morali zahvaliti vrataru Manuelu Neueru što ih je držao u igri, zabili su pet minuta nakon nastavka utakmice kada je glavompogodio branič Hernandez.Prije nego što se Barcelona imala vremena pregrupirati, Jamal Musiala je savršeno dodao za Sanea, a njemački internacionalac provukao loptu pored vratara Marc-Andre ter Stegena.Pedri je pogodio vratnicu u 63. minuti.

A navijači Bayerna nezadovoljni su što je nogomet na Otoku stao zbog smrti kraljice. Osim toga, Uefa je odgodila susret između Rangersa i Napolija i prebacila ga s utorka na srijedu. Njemački navijači smatraju da nema potrebe za tim.

"Odgode i zabrane utakmica u zadnji čas zbog smrti kraljice?! Poštujte navijače!", stajalo je na jednom transparentu navijača Bayerna. 

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

Ključne riječi

Komentara 3

ZU
Zujim
12:04 14.09.2022.

Navijaci su potpuno u pravu.

Avatar nekakav
nekakav
10:54 14.09.2022.

pa engleska kruna je u biti njemačka krv... i mi smo nezadovoljni, da naš medijski prostor je toliko pun bezvezarija. tko i što je nama ova žena što je umrla? osim jednog naslova, ne bi nas ništ trebalo više zanimati od neke druge gospođe. nije bila naša kraljica, a i u ovo doba, u 21. stoljeću, na pijedestal našeg interesa stavljati 'kraljicu'?! ovo je diskriminacija, malo teža.

Avatar kvasac60
kvasac60
10:04 14.09.2022.

2:1??????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije