KICKEROV KOMENTAR

Nijemci su žestoko podcijenili Dinamo. Pogledajte što pišu uoči utakmice protiv Bayerna

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
02.09.2024.
u 09:16

Kicker je napisao da nimalo nisu impresionirani Dinamom i predviđaju da Bayern ne bi smio imati problema protiv našeg prvaka.

U posljednjem susretu 5. kola HNL-a nije bilo pobjednika, u derbi ogledu na Rujevici nogometaši Rijeke i Dinama su odigrali 1-1 (0-1). Aktualni doprvak i prvak na različite su načine dočekali ovaj susret jer je tijekom tjedna Rijeka ponižena u svom europskom susretu te je izgubila s čak 0-5 u Ljubljani od Olimpije. Dinamo je ispunio svoj cilj te je preko Qarabaga izborio novi nastup u Ligi prvaka.

Na valu tog uspjeha Dinamo ipak nije ostvario novu pobjedu u nizu premda je poveo u 22. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. U 50. minuti konačnih 1-1 je postavio Veldin Hodža. Nakon četiri pobjede bio je ovo Dinamov prvi remi u novoj sezoni. I dalje je vodeći na ljestvici s 13 bodova, dok dva manje imaju Rijeka i Hajduk.

Prvu utakmicu Lige prvaka će Dinamo igrati 17. rujna na Allianz Areni protiv njemačkog giganta Bayerna, a petu utakmicu 27. studenog igra na Maksimiru protiv Borussije Dortmund. Njemački mediji imaju pojačani interes za Dinamo jer se plavi susreću s dva bundesligaška kluba. 

VEZANI ČLANCI:

Kicker je napisao da nimalo nisu impresionirani Dinamom i predviđaju da Bayern ne bi smio imati problema protiv našeg prvaka. 'Pred 5624 gledatelja na Rujevici - od čega 412 navijača zagrebačkog kluba - Dinamo je teškom mukom odigrao 1:1 i tako ostao bez pete pobjede u petoj utakmici, ali je ipak ostao vodeći.'

- Gosti iz glavnog grada su nakon pogotka za vodstvo izgubili kontrolu nad igrom i ponudili Rijeci dvije velike prilike. Dinamo je nakon poluvremena nastavio promjenjivu igru ​​s previše izgubljenih lopti. Izjednačenje je bilo neizbježno. Nakon izjednačenja Dinamo se mučio da odnese bod kući.

Rijeka je htjela više, a Dinamo pak više nije bio uvjerljiv te je na kraju i dobro prošao kad je zamjena Cordoba dobio samo žuti karton nakon grubog prekršaja u 90. minuti. Dinamo se može rehabilitirati u domaćoj utakmici protiv splitskog Hajduka za dva tjedna. S ovom izvedbom teško može nešto dobiti u Münchenu - komentira poznati njemački medij. 

Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
09:35 02.09.2024.

Nijemci su u pravu, Dinamo izgleda loše, rezultati su puno bolji od igre... Dinamo ako će igrati kao na bilo kojoj utakmici do sada, popit će petardu u Njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije