Naša skijašica će zbog zdravstvenih teškoća "Snježnu kraljicu" gledati kod kuće

Nika Fleiss: Urlik navijača nosit će naše

02.01.2007.
u 19:07

Nika Fleiss trenutačno je miljama daleko od skijanja. Zdravstvene teškoće svaki se dan gomilaju i čini se da će trebati još neko vrijeme da Samoborka počne ponovo trenirati.
- Nisam baš u najboljem stanju. Valjda se sve loše zalijepilo za mene. Alergična sam čak i na mačke, no to je samo dio problema, evo upravo pijem čak pet antibiotika zbog pet različitih stvari - rekla je Nika, koja ne skija već 39 dana.

- Kad ozdravim, počet ću se pripremati za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj. O Svjetskom kupu sad se ne isplati razmišljati. Ipak je prošlo previše utrka. Sad mi je Are u prvom planu.
Treće izdanje “Snježne kraljice” tako će proteći bez Nike Fleiss.
- Žao mi je. To je naša tekma, prekrasni navijači, druženje nas cura. Tu je i moj otac angažiran u pripremi staze. Nedostaje mi sve to - istaknula je Nika.
Hrvatska će na startu imati dvije predstavnice, Anu Jelušić i Sofiju Novoselić.

- Iako je još mlada, Sofija dobro podnosi pritisak. Mislim da neće imati tremu, iako joj neće biti baš tako lako. No, urlik navijača mogla bi iskoristiti kao poticaj za dobru vožnju. Znam kako je meni bilo prije dvije godine. Nastupala sam poslije Janice koja je izletjela. Pamtim tu tišinu, taj šok, no kad sam krenula navijači su me nosili do cilja. A Ana je na Sljemenu već veteranka, no njezin će rezultat mnogo ovisiti o tome kako će biti postavljena staza, odnosno njezin srednji dio. Ako će se na tom ravnom dijelu prolaziti brzo, bit će odlično. U suprotnom, Ana bi na tom dijelu mogla izgubiti dosta vremena - rekla je Samoborka. (I. R.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije