Urednica, medijatorica...

Nika: Voljela bih se vratiti skijanju, ali nemam 150.000 eura godišnje

\'06.01.2011., Sljeme, Zagreb, Hrvatska -  Prva slalom voznja muske utrke Snow Queen Trophy za FIS svjetski kup.  Nika Fleiss, Mila Horvat Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anic/PIXSELL
06.01.2011.
u 16:51

Nemam ja vremena da s Bodeom Millerom provedem sat vremena sama u sobi, odbila je Nika

Hrvatska bivša, prerano umirovljena, reprezentativka Nika Fleiss (12. na OI 2002.) vrlo je agilna svih ovih dana provedbe Snježne kraljice. Službeno je urednica online redakcije press službe priredbe, no ima je svuda.

Pomaže novinarima koliko god i kad god može, sukomentira u televizijskom prijenosu, daje izjave za radiostanice. No, rado bi ona još i skijala, ali ne o svom trošku (u travnju je izbačena iz hrvatske reprezentacije). Ovih joj se dana vratila ta želja.

– Voljela bih se vratiti skijanju, no nemam 150.000 eura godišnje. Toliko bi, naime, stajala sezona u kojoj bih nastupala u slalomu i veleslalomu sa serviserom i trenerom na svim utrkama i pripremama uz mene – izračunala je Nika.

Postala je i medijatorica. Za hrvatske novinare iz tiskovina odradila je intervjue s dvije najbolje skijašice sadašnjice, Lindsey Vonn i Mariom Riesch. Zamolili su je za posredovanje i kod Bodea Millera, no on je tražio da ona, s pripremljenim pitanjima, vodi taj razgovor. Užurbana Nika na to nije pristala, pomalo u šali obrazloživši:

– Nemam ja vremena da s njim provedem cijeli sat sama u sobi.

Mnoge se Hrvatice glede toga (sat vremena s Bodeom nasamo u sobi) s Nikom ne bi složile. No, zato se s njom možemo složiti u tome da drugo mjesto u ženskoj reprezentaciji, kada je već recesija tražila rezove, ne bude fiksirano.

– Ne bude li Tea Palić napredovala i osvajala bodove, a Sofija Novoselić bude, onda ona i zaslužuje da se vrati u reprezentaciju.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar poljicanin
poljicanin
18:15 06.01.2011.

Pa naravno,kada neka cura osvoji \"vrhunsko\" 25.mjesto,odmah ju treba vratiti u reprezentaciju.Mogla bi slijedeci put biti \"cak\" 24.....

OB
-obrisani-
19:08 06.01.2011.

Nika: Voljela bih se vratiti skijanju, ali nemam ponude poput Jakov Fak da nastupam za kulturnu i savremenu EU saveznu okolinu i milije..

SU
suzukijo
10:19 07.01.2011.

neeeevraćaj se ako boga znaš. ti si antitalenat i promašila si sport. da ti tata nije urgirao u savezu nebi nikada niti čuli za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije