Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 NOGOMETAŠA

Niko Kovač objavio popis kandidata za Lihtenštajn

Niko Kovač (1)
Duško Marušić/Pixsell
31.07.2013.
u 20:43

- Važno je u novi ciklus krenuti jednim dobrim rezultatom i upravo to nam je cilj u Lihtenštajnu - kazao je izbornik Kovač

Hrvatska U-21 reprezentacija na svoj kvalifikacijski put prema Europskom prvenstvu kreće u Vaduzu gdje će 13. kolovoza odmjeriti snage s reprezentacijom Lihtenštajna.

Izbornik Niko Kovač za tu je akciju pozvao sljedećih 20 nogometaša:

Vratari: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)

Braniči: Šime Vrsaljko (Genoa), Dino Mikanović (Hajduk), Toni Gorupec (Sesvete), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Pescara 1936), Jozo Šimunović (Dinamo)

Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Hrvoje Miličević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Mijo Caktaš (Hajduk), Antonini Čulina (Spezia), Mislav Oršić (Inter Zaprešić), Petar Mišić (Lokomotiva)

Napadači: Mario Šitum (Lokomotiva), Ivan Tomičić (Hajduk), Marko Livaja (Atalanta), Tomislav Kiš (Hajduk).

- Ispred nas je prva kvalifikacijska utakmica, nadamo se naravno što boljem rezultatu na startu. Malo je vremena za pripreme, ali nadam se da će svi igrači ostati zdravi i raspoloživi za prvu prepreku koja nas čeka. Važno je u novi ciklus krenuti jednim dobrim rezultatom i upravo to nam je cilj u Lihtenštajnu -  najavio je utakmicu izbornik Niko Kovač.

U odnosu na dosadašnje utakmice mlade reprezentacije, izbornik se odlučio i na neke promjene:

- Dva igrača su nam u A reprezentaciji, pa smo popis morali prilagoditi i tomu. Na listi kandidata je i nekoliko novih imena, radi se o igračima koji su poziv zaslužili igrama u svojim klubovima i nadamo se kako će tu formu prenijeti i u reprezentativno okruženje.

Mlada reprezentacija okuplja se u nedjelju 11. kolovoza u Zagrebu, a od ponedjeljka je smještena u švicarskom Maienfeldu.

Kvalifikacijska utakmica između U-21 reprezentacija Lihtenštajna i Hrvatske igra se na stadionu Rheinpark u utorak 13. kolovoza u 17 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije