Vratio se iz Los Angelesa

Niko se mjesec dana oporavljao u klinici u kojoj je bio i Beckham

Niko Kranjčar
AFP
30.06.2010.
u 19:05

Hrvatski je reprezentativac počeo trenirati u Londonu, u SAD ponovno ide 17. srpnja.

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar vratio se iz Los Angelesa u London te je počeo trenirati sa skupinom Tottenhamovih nogometaša.

Dobre vijesti javio je tati Zlatku i majci Elviri koji na Lošinju vode ljetnu školu nogometa.

– Niko je u klinici u kojoj se oporavljao i David Beckham proveo mjesec dana. Radio je na jačanju muskulature te podizanju fizičkih kapaciteta. Vratio se potpuno oporavljen i počeo raditi s loptom. On danas može sasvim normalno trenirati – kazao je Zlatko Kranjčar.

Niko je u Americi bio sa suprugom Simonom, a uskoro će put SAD-a i sa suigračima iz Spursa, među kojima su Luka Modrić i Vedran Ćorluka, a možda im se priključi i Stipe Pletikosa.

Naime, Tottenham će 10. srpnja odigrati prvu pripremnu utakmicu s engleskim Bournemouthom, a potom odlazi na američki dio priprema u sklopu kojeg će 17. srpnja gostovati kod San Josea.

Nakon povratka u Europu igrat će s Villarrealom, Benficom i Fiorentinom, što će Spursima biti priprema za jakoga suparnika u 4. pretkolu Lige prvaka.

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:25 30.06.2010.

Pa logično je da se Niko malo odmori jer na World Cupu je za kockaste odigrao silovito i nije štedio tijelo i duh za svoju otađbinu..

Avatar Hemp
Hemp
20:59 30.06.2010.

kao prvo koga boli kyrac, a druo tata zlatko mama elvira sta je on hrvat ili balijaner

SA
saracant
22:12 30.06.2010.

kako si ti janez...dosadan..kaj nemaš pametnijeg posla ?stalno neko racku seruckaš!!GET A LIFE!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije