NEZADOVOLJNI

Navijači zbog Hrvata poludjeli na trenera: Katastrofa, to je užasna odluka!

David Unsworth
Foto: Reuters
1/14
31.10.2017.
u 08:18

Na društvenim mrežama navijači se pitaju kako je moguće da Nikole nema ni među 18 igrača

Nikola Vlašić prethodnih je mjesec i pol dana bio ponajbolji igrač Evertona, mediji su ga prozvali jedinom svjetlom točkom u Koemanovoj momčadi, tepali su mu Englezi da se odlično snašao u surovom Premiershipu... No, u posljednje dvije utakmice, kada je momčad umjesto smijenjenog Ronalda Koemana preuzeo privremeni trener David Unsworth, Vlašić je završio na tribini!

Vlašiću to sigurno teško pada jer ga je Zlatko Dalić pozvao za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Grčke, no kako će pomoći reprezentaciji u najvažnijim utakmicama ako je u klubu u drugom planu?

David Unsworth
1/7

Navijači Evertona nadaju se da će Vlašić već u sljedećim utakmicama dobiti priliku. Na društvenim mrežama navijači se pitaju kako je moguće da Nikole nema ni među 18 igrača.

“Užasna odluka Unswortha”, “Bio je jedan od naših najboljih igrača, a sada ga nema među 18?!”, “Kako je moguće da je Lennon tu, a da nema Vlašića?”, “Ovo s Vlašićem je jako čudno”, “Katastrofa...”, “Kažu da novi trener forsira mlade igrače, a onda ovo napravi Vlašiću”, komentiraju navijači.

Neki su pomislili da je riječ o ozljedi, ali je Vlašićeva sestra Blanka na Twitteru demantirala da Nikola nije igrao zbog ozljede... Napisala je da nije ozlijeđen.

Komentara 13

ŽU
žuti
09:48 31.10.2017.

Koja katastrofa za nogomet ako jedan mladi igrač, tek pridošao u klub, ne igra dvije-tri utakmice?!?

Avatar southman
southman
09:25 31.10.2017.

U ovakvom Evertonu koji je jad i nevolja Nikola je za tri koplja bolji igrač od 2/3 ekipe. Sa njim u igri su osvajali poneki bod a bez njega neće niti jedan. Uostalom ovaj nazovi trener je vrlo skoro prošlost ! Toliko o njegovu znanju !!

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
10:14 31.10.2017.

jel Mamic nazvo trenera ..heheheeh nije nist zaradio..ehheeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije