HRVATI NA FINAL FOUR

Nikola Vujčić poseban gost Eurolige

'06.10.2012., Split - Dvorana Gripe, 3. kolo ABA lige, KK Split - KK Cedevita.  Nikola Vujcic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Čagalj/PIXSELL
10.05.2013.
u 16:23

- Ovo je nevjerojatna priredba i mogu samo žaliti što više ne igram - kazao je Nikola nakon što je posjetio navijačku zonu na Trafalgar Squareu, montiranu ispod spomenika admiralu Nelsonu.

Na Final Fouru Eurolige u Londonu može se vidjeti i najboljeg euroligaškog centra prošlog desetljeća Nikolu Vujčića.

Kao trostruki član najbolje euroligaške petorke, sportski direktor Splita ovdje je u svojstvu posebno gosta Eurolige.

- Ovo je nevjerojatna priredba i mogu samo žaliti što više ne igram - kazao je Nikola nakon što je posjetio navijačku zonu na Trafalgar Squareu, montiranu ispod spomenika admiralu Nelsonu.

Svoj dolazak najavili su i delegacija Cedevite, bivši Cibonin sportski direktor Mihovil Nakić, a ovdje smo vidjeli i Emilija Kovačića kao predstavnika tvrtke Sinergy Sports Technology, menadžere Duška Miškovića, Petra Dujmovića, bivšeg igrača Juricu Golemca, ali i izbornika mlade reprezentacije Dražena Brajkovića kojeg je u radno gostovanje pozvao Engleski košarkaški savez.

Dok Šarićev reprezentativni kolega Mario Hezonja igra za juniore Barcelone, u Londonu su i roditelji i sestra Darija Šarića, a vjerujemo da ovaj događaj neće propustiti niti Šarićeva menadžerska agencija XL.

>> Tomić: Utah me ne zove, ne znam jesam li spreman za NBA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije