POSAO BI MOGAO PROPASTI

Ništa od Džeke? Na Poljudu su ga čekali raširenih ruku, nova vijest iz Turske rastužit će navijače

UEFA Conference League football match - Olympiacos vs Fenerbahce - Quarter-finals, 1st leg
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ipa-agency.net
1/3
10.07.2024.
u 12:25

Plaći od 4,2 milijuna eura koliko BiH napadač zarađuje u Turskoj Hajduk ne može parirati, a opet, Džeko nije u potpunosti odbio Splićane tako da je transfer i dalje moguć

Turski Play Spor javlja da je 38-godišnji veteran i igrač Fenerbahčea Edin Džeko odbio Hajduk. Iako su mnogi mediji bili uvjereni da Džeko ima želju doći u Hajduk i da tamo želi završiti karijeru, zasada se čini da od toga neće biti ništa. Ako je do financija, onda je i razumljivo jer plaći od 4,2 milijuna eura koliko BiH napadač zarađuje u Turskoj Hajduk ne može parirati, a opet, Džeko nije u potpunosti odbio Splićane tako da je transfer i dalje moguć.

Džeko je za Turke u prošloj sezoni ubilježio 46 nastupa uz 25 golova i 10 asistencija te je s Fenerom u ligi završio drugi iza pobjednika Galatasaraya. Kroz karijeru je igrao za mnoge velikane europskog i svjetskog nogometa poput Wolfsburga, Manchester Cityja, Atletico Madrida, Rome i Intera.

 

Tijekom karijere je čak bio i suigrač sadašnjeg direktora Hajduka Nikole Kalinića. U periodu Džekinog igranja za Romu (2015. do 2021.), Kalinić je u sezoni 2019./20. došao u Romu na posudbu iz Atletica te u 19 nastupa ubilježio 5 golova i dvije asistencije.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar majkuvam
majkuvam
10:05 11.07.2024.

Nažalost više nema Pelea,i on bi možda bio kandidat za Hajduk...

ST
sttipe
15:47 10.07.2024.

Srića ovo nije prošlo!! A sad nek te novce podile na 6 djelova, i podile ih onoj dici!!!(za produženje ugovora).. Protiv ukrainaca, (osim prvih 10tak minuta), formacija odlična, otvaranja pravovremena, dodavanja "meka", i točna, dica, - ODLIČNA!!! Kad su ušlii stariji, ka ovce na terenu, čuvaju jedni druge, iz tuđeg šesnajsterca im triba 8 sekundi da izađu, kad izgube balun, mali Skoko mora radit žuti...

Avatar Moodleen
Moodleen
14:21 10.07.2024.

A ko je pak taj đeko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije