Vatrena navijačica

Nives: Minutu prije gola Hrvatske pronašla sam svoj sretni vibrator

Nives Drpić (1)
Foto: Facebook
1/3
15.06.2012.
u 11:02

Na društvenoj mreži Facebook napisala je da nakon svakog gola Hrvatske zapleše i skine majicu

Hrvatska reprezentacija ima vatrenu navijačicu. Nives Drpić (Celzijus) prati sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, a svaki gol burno proslavlja.

Na društvenoj mreži Facebook napisala je da nakon svakog gola Hrvatske zapleše i skine majicu, a zanimljivo je da je upravo ona "zaslužna" što je Hrvatska postigla pogodak protiv Italije.

"Samo da vas informiram da sam minutu prije našeg pogotka pronašla svoj sretni vibrator... Pa vi onda recite da nije sretan", napisala je Nives na Facebooku.

 

Ključne riječi

Komentara 9

XY
xyzzyx
13:04 15.06.2012.

Nives, ti si pukla...

C1
crotex 1
11:08 15.06.2012.

Drpiću,drpaj to!!!A ne da se ona zabavlja sa vibratorima!!!

DA
danebi
11:40 15.06.2012.

stvarno VL, zar vam tako lose ide da morate nesto ovakvog objaviti?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije