Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE KRITIKE

Nizozemske legende napale vatrenog: 'Pitam se je li uopće branič? Nijednom nisam vidio klasu'

Europa League - Group B - Brighton & Hove Albion v Ajax Amsterdam
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/9
27.10.2023.
u 13:30

Josip Šutalo trenutno proživljava teške trenutke u nizozemskom velikanu Ajaxu koji nikako ne može pobijediti

Hrvatski branič Josip Šutalo bio je velka želja nizozemskog velikana Ajaxa, platili su Dinamu 20 milijuna eura i odmah mu dali kapetansku vrpcu na debiju. Međutim, od tada se dogodilo malo dobrih stvari za vatrenog, konstantno je na meti kritika tamošnje javnosti zbog blijedih partija kopljanika. 

GALERIJA Šutalo: Lome se koplja oko nas koji smo stigli ovo ljeto

Europa League - Group B - Brighton & Hove Albion v Ajax Amsterdam
1/9

Nizozemske legende prokomentirale su njegov nastup u porazu od Brightona u Europskoj ligi, slavni klub nije slavio u devet utakmica od čega je upisao šest poraza. 

- Možda najveći u nizu Ajaxovih problema je striktno pokrivanje najopasnijih suparničkih igrača. Po tome se ističe Šutalo. Nije mi jasno kako netko uz njegovo ime može izgovoriti 'vrhunski stoper'? Pozorno ga pratim otkako je došao u Ajax i nakon svega što sam vidio, pitam se je li on uopće stoper? - rekao je legendarni Dick Advocaat, trenerska legenda koja sada radi kao televizijski komentator. 

VEZANI ČLANCI:

- Naravno da se svakome s vremena na vrijeme dogodi loš dan, ali čak se i na takvim utakmicama vidi ima li onaj koji kiksa kvalitete ili ne. Pokaže se to i tijekom takve partije potezom, kretnjom... Međutim, koliko god detaljno pratio Ajax, ja to kod Šutala nisam vidio nijednom - nadodao je Wim Kieft, bivši igrač koji je s Ajaxom i PSV-om osvajao duple krune u Eredivisie. 

Komentara 4

CO
cotoletta
14:07 27.10.2023.

neka ga Dinamo otkupi nazad za 5 mil.eura i svi zadovoljni

AN
Antonio1952
17:49 30.10.2023.

Pustite vise te price, ne igra samo on u odbrani. Ajaxu nista neide i zato su poslednji u ligi i lose igraju u Evropi. Nije Sutalo jedini krivac, cijela momcad je u krizi. Nasi su dosli u pogresno vrijeme u Ajax. Steta losi su i u repki.

SS
sokac sa drave
10:29 28.10.2023.

SAm si je kriv posto je otisao u zemlju kolonizatora koji su izmislili apartheid i do nedavno ga prakticirali u juznoj africi.Univerzalna djubrad podrepne musice englezima.Oni nas nevole jer ih uvijek maznemo kad je njima najpotrebnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije