SVE JE JASNO

Noćna bomba iz Španjolske: 'Luka želi s Hrvatskom na Svjetsko prvenstvo! I to kao igrač Reala...'

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede u suretu sa Škotskom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
14.10.2024.
u 08:17

Modrić je odlučan uspjeti u tome da njegovo prošlosezonsko produljenje ugovora s Realom ne bude zadnje. To mu je izazov - napisao je Diaz

Nevjerojatne partije iz tjedna u tjedan na terenima diljem Europe pruža Luka Modrić. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije prkosi godinama i stalno svima pokazuje da i dalje može bez problema igrati na najvišoj razini. Protekloga tjedna 182. put nastupio je za hrvatsku reprezentaciju, a novi nastup slijedi već u utorak kada će vatreni gostovati u Poljskoj.

Navijače diljem svijeta zanima hoće li Modrić do kraja svoje karijere odigrati još jedno veliko natjecanje. Štoviše, mogao bi odigrati i dva, ako računamo završnicu Lige nacija na ljeto 2025. godine, ako se Hrvatska ondje plasira. Zasad su vatreni na pravom putu da osiguraju četvrtfinale u ožujku, a budu li uspješniji od suparnika u te dvije utakmice na proljeće, ponovno će ući među četiri najbolje reprezentacije u tom natjecanju.

FOTO Pogledajte što je Luka Modrić radio u Maksimiru nakon dramatične pobjede Hrvatske

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede u suretu sa Škotskom
1/6

Hrvatsku kroz 2025. godinu čekaju i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, što bi moglo biti Lukino posljednje veliko natjecanje s reprezentacijom. S tim u vezi, novinar koji dubinski prati događanja u madridskom Realu Jose Felix Diaz sinoć je objavio:

"Luka Modrić ne isključuje igranje na Svjetskom prvenstvu 2026. Želi tamo doći kao Realov igrač. Modrić je odlučan uspjeti u tome da njegovo prošlosezonsko produljenje ugovora s Realom ne bude zadnje. To mu je izazov", napisao je Diaz.

Modrić u posljednje vrijeme igra dosta često, iako statistika kazuje da je od 12 Realovih utakmica ove sezone njih pet počeo od prve minute. Ugovor mu traje do ljeta iduće godine, a već se sada piše o tome da bi mu se mogao produljiti do ljeta 2026. kako bi se oprostio nakon Svjetskog prvenstva u Sjevernoj Americi.

Komentara 1

TO
Tommica
09:56 14.10.2024.

Vi novinari ste genijalni! U Jutarnjem je bomba vijest da je Luka na izlaznim vratima Reala. Dajte već prestanite razvlačiti Luku i ostale (i to ne samo nogometaše) po portalima s bombastičnim naslovima i rekla-kazala vijestima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije