KAKAV PEH

Nogometaš Manchestera Nani slupao auto u sudaru s policijom

'Manchester United's Luis Nani celebrates scoring his side's third goal of the game with teammate Anderson (left)Photo: Press Association/PIXSELL'
Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
16.02.2013.
u 18:17

Navodno je policajac krivac za nesreću, oduzeo je prednost Naniju dok je jurio na odredište nakon hitnog poziva

Portugalski nogometaš Manchester Uniteda Nani (26) sudjelovao je u prometnoj nesreći u Gatleyu, a sudario se ni manje ni više nego s - policijom!

Prema napisima engleskih medija, Nani je prošao neozlijeđen, dok je policajac koji je udario u njegov 180.000 funta vrijedan Bentley zadobio lakše ozljede.

Navodno je policajac krivac za nesreću, oduzeo je prednost Naniju dok je jurio na odredište nakon hitnog poziva. Prema izjavama svjedoka, Nani je nakon sudara djelovao potreseno i uzrujano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije