"BAHAT I AROGANTAN"

Nogometaš WBA brisao stražnjicu funtama i razbjesnio navijače

Ridgewell
03.12.2012.
u 10:55

– Htio sam da samo jedan moj prijatelj vidi ovu fotografiju, no razumijem reakciju javnosti i ispričavam se – poručio je Ridgewell

Branič West Bromwich Albiona Liam Ridgewell (28) uznemirio je navijače fotografijom koju je objavio na Twitteru. Čak i nije toliko sporno što se slikao dok obavlja veliku nuždu već što se na njoj briše novčanicama od 20 funti. S obzirom na to da tjedno zarađuje 20.000 funti, tih stotinjak više ili manje nije ni osjetio.

Čelnici kluba ogradili su se od onoga što njihov igrač radi u vlastitom toaletu, javnost ga je proglasila arogantnim, a on se oglasio i ispričao.

– Htio sam da samo jedan moj prijatelj vidi ovu fotografiju koja je nastala prije osam mjeseci, no nažalost procurila je u javnost i razumijem reakcije koje je izazvala. Ispričavam se zbog toga – rekao je Ridgewell.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije