Momci, svaka čast

Pogledajte kako su nogometaši Ajaxa obilježili Majčin dan i oduševili svijet!

Ajax
Foto: Screenshot
10.05.2015.
u 17:18

Ajax se nalazi na drugoj poziciji u nizozemskoj ligi, a uvjerljivo ispred njih je PSV koji je već ranije osigurao naslov prvaka.

Danas se obilježava Majčin dan, a nogometaši Ajaxa učinili su to na zanimljiv način i oduševili brojne svjetske medije koji su prenijeli tu vijest.

U nedjelju su igrali posljednju domaću utakmicu u ovoj sezoni, dočekali su Cambur, a na teren su istrčali sa svojim majkama. Držali su ih za ruke, a nakon što su istrčali na teren su ih zagrlili i dobili zaslužene ovacije publike. Inače nogometašima zamjeraju da zbog puno obaveza i putovanja premalo vremena provode sa svojom obitelji, ali ovoga puta to im nitko neće moći zamjeriti.

A dolazak njihovih majki na utakmicu bio im je i dodatni motiv pa su i na terenu dali sve od sebe te uvjerljivo slavili. Pobijedili su Cambuur sa 3:0 i tako se oprostili od svoje publike za ovu sezonu. Mrežu gostiju načeo je Fischer u 57. minuti, a isti igrač pet minuta kasnije povisio je rezultat. Schöne je u 83. minuti postavio konačni rezultat.

Ajax se nalazi na drugoj poziciji u nizozemskoj ligi, a uvjerljivo ispred njih je PSV koji je već ranije osigurao naslov prvaka. Za treće mjesto bore se Feyenoord i Alkmaar.

>>Ovom je porukom za Majčin dan postala hit i izazvala suosjećanje diljem svijeta

Komentara 2

LO
lojtra1
17:27 10.05.2015.

Jako lijepo!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:28 11.05.2015.

Baš cool I svaka čast klupskom PR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije