REAKCIJE NA UTAKMICU

Norveški mediji: Dinamo je bio uzdrman, ovo je poput poraza

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
17.08.2022.
u 09:37

"Bodo/Glimt korak bliže plasmanu u skupinu Lige prvaka, ali ovo je poput poraza", navodi VG.

Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su sinoć s 1:0 na gostovanju kod norveškog prvaka Bodo/Glimta u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka.

Pogodak za pobjedu Norvežana postigao je u 37. minuti udarcem glavom Amahl Pellegrino na ubačaj Mugishe.

Evo što norveški mediji pišu nakon utakmice.

"Bodo/Glimt korak bliže plasmanu u skupinu Lige prvaka, ali ovo je poput poraza", navodi VG.

"Glimt je odradio posao kod kuće protiv Dinama. Za tjedan dana mogao bi biti spreman za Ligu prvaka", navodi Aftenposten.

"Gosti iz Hrvatske djelovali su uzdrmano, ali su se nakon optrilike sat vremena igre uspjeli vratiti", navodi Norsk Rikskringkasting te napominje da je Dinamu u drugom dijelu poništen gol, a da je Bruno Petković promašio zicer.

"Remi u Zagrebu bit će dovoljan za Ligu prvaka", piše Dagbladet.

Uzvrat na Maksimiru na rasporedu je iduću srijedu s početkom u 21 sat.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka

Ključne riječi

Komentara 5

ZO
zoranos
10:54 17.08.2022.

Moram priznati da sam se pribojavao Norvežana, ali nakon ove utakmice dojma sam da su Norvežani slabiji od Ludogoreca. Oni su opasni doma jer igraju na skliskom tepihu i na to navikli, a Dinamo je doslovno igrao ziheraški jer su se bojali da ne padnu. Ne vidim kako Dinamo može ovo izgubiti, osim ako ne krene sve naopako pa prime koji gol i crveni karton odmah na početku. Na pravoj travi Norvežani ne bi trebali biti problem.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:48 17.08.2022.

Izgleda da Dinamo ne zna (i ne moze) igrati protiv protivnika koji ih visoko pritiska, i cini mi se da to svi vide pa zato svi tako i igraju protiv njih. To se vidjelo vec protiv Shkupija i Ludogoretsa s kojima je Dinamo s dosta muke i nesto srece izasao na kraj, uprkos tome sto je kud i kamo kvalitetniji i s mnogo sirim izborom kvalitetnih igraca. Gledam sinoc, u barem par situacija kad Dinamo pokusava iznijeti loptu sa svoje polovice, Bodo sa 5-6 igraca napada vec na rubu Dinamovog sesnaesterca... Idealna situacija za kontranapad koji Dinamo vise nema nego bas naprotiv, cak i kad dodju do protivnickog sesnaesterca, slijede beskrajna dodavanja... malo po malo unazad, i na kraju zavrse na svojoj polovici, pa se onda opet muce da iznesu loptu sa svoje polovice! Iz one jedne kontre koju su uspjeli izvesti stvorili su 100% sansu koju Petkovic nazalost nije realizirao. Znam da je najlakse biti general poslije bitke i osuti paljbu po treneru, ali ne mogu se oteti dojmu da bi Dinamo s boljim (i hrabrijim) trenerom rijesio ovu utakmicu vec u Norveskoj. Ovako, morati ce paziti da ne prime neki rani gol u Zagrebu, i sad nas opet ceka oprezna igra i strepnja do samog kraja utakmice... Ako je suditi samo po kvaliteti, Dinamo ne bi trebao strepiti, ali iskreno... bojim se Cacica!

Avatar taqa
taqa
10:39 17.08.2022.

Pišu njihovi,pišu i naši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije