USTUPAK CRISTIANU

Novac čini čuda: Saudijska Arabija će zbog Ronalda i Georgine promijeniti vrlo strogi zakon

Al Nassr unveil new signing Cristiano Ronaldo
Ahmed Yosri/REUTERS
07.01.2023.
u 14:25

37-godišnji nogometaš ipak neće imati problema sa saudijskim zakonom zbog kojeg se može čak i završiti u zatvoru. Ipak, to nikako ne bi bio dobar potez za Al Nassr

Cristiano Ronaldo potpisao je basnoslovni ugovor sa saudijskim Al Nassrom, ali još uvijek neće moći zaigrati jer mora odraditi dvije utakmice suspenzije koje mu je odredio engleski savez. Portugalac je kažnjen nakon što je udario po ruci jednog dječaka poslije utakmice s Evertonom. Ronaldovi odvjetnici rade na tome da nova zvijezda kluba nema nikakvih problema s tamošnjim zakonom, koji zna biti vrlo konzervativan. 

Bivši igrač Uniteda i Reala sletio je u Rijad sa svojom partnericom i zaručnicom Georginom, no bračni status brani mu da s njom živi u toj zemlji prema saudijskim zakonima. Naime, izvanbračni partneri ne smiju živjeti zajedno. Međutim, ako ste ambasadaor za svjetsko prvenstvo 2030. godine, najplaćeniji ste nogometaš svijeta i hodajuća reklama, to neće biti preveliki problem. 

 

 

Saudijske vlasti odlučile su da neće raditi probleme zbog tog prekršaj Portugalca i Španjolke, prenose španjolske novine AS

Komentara 1

Avatar spremno zidam
spremno zidam
00:52 10.01.2023.

Da..? A sto bi bilo da je umjesto Georgine doveo nekog Georgea..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije