Napustio kamp

Nova tužna vijest u kampu reprezentacije: I Marijanu Mrmiću umro otac!

Marijan Mrmić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
15.06.2016.
u 12:11

On je tu vijest saznao danas prijepodne te se odmah spakirao i otputovao u Hrvatsku.

Nakon što se Darijo Srna, koji je u ponedjeljak sahranio oca Uzeira, vratio u kamp reprezentacije, nova tužna vijest potresla je vatrene.

Naime, otac je umro i Marijanu Mrmiću, treneru vratara i jednom od najbližih suradnika izbornika Ante Čačića. On je tu vijest saznao danas prijepodne te se odmah spakirao i otputovao u Hrvatsku.

Nastavila se tako loša karma tijekom okupljanja reprezentacije. Prvo je Lovri Kaliniću umro punac, zatim Domagoju Vidi ujak, prije nekoliko dana otac Darija Srne, a sada, eto, i otac pomoćnog trenera Marijana Mrmića.

>>Darijo Srna vratio se u kamp reprezentacije: 'Svi uz kapetana!'

>>Ne bih si oprostio da nisam išao na sprovod

Komentara 5

AN
andrejafromrovinj
13:14 15.06.2016.

Nadam se da reprezentacija ima psihologa, a da je psihoanaliza žaljenja nešto što svaki psiholog radi; grupno i pojedinačno. Smrt bližnjega je osobni doživljaj, premda e potrebno racionalno prihvatiti da sve što se rodi mrijeti mora. Nekako se stvara ozračje kao da se sada zbog navedenih smrti stvara loša karma, a da naša kultura sada očekuje od igraća koji žaluju- teatar. Glede smrti važno je da ne žališ previše što je netko umro, budi sretan da se dogodio; susret, život s dragom osobom. Tata od Srne, kao i moj je TAMO, kao što smo mi OVDJE. Nikada život i smrt, uspjeh i poraz nisu previše odvojeni... Bol je pokretač za nevjerojatna dostignuća.....

QW
Qwert2607
14:10 15.06.2016.

pružimo im podršku svima, neka vide da smo uz njih. Hrvatska iznad svega!

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
15:41 15.06.2016.

Patite što je Hrvatska pobjedila .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije