US Open

Novak Đoković nije dobar samo u tenisu, glumi..., već i u plesu!

novak đoković
sportal.rs
04.09.2011.
u 19:48

Srpski tenisač Novak Đoković nebrojeno je puta pokazao da je, osim za tenis, darovit i za mnoge druge stvari

Tako se svjetski broj 1, nakon glume, oponašanja drugih tenisač(ic)a, skečeva, manekenstva... pokazao u jako dobrom svjetlu i kao - plesač!

Nakon pobjede protiv Rusa Nikolaja Davidenka u meču trećega kola US Opena, Srbin je poželio odati počast upornom navijaču koji je za vrijeme stanki između gemova glasno puštao glazbu na tribinima i plesao na nju. Tako mu je preko razglasa puštena pjesma Gonna make you sweat, a Srbin je krenuo s "čagom". I nije uopće loš!

- Svaki Grand Slam nosi nešto svoje. Wimbledon je tih, sav u bijelom. U New Yorku se sve vrti oko zabave. Publika je bučna, zabavlja se - istaknuo je Nole.

Ključne riječi

Komentara 8

KL
klokan13
21:46 04.09.2011.

Imam dojam da novinari i (ili) urednici misle kako nas u Hrvatskoj silno zanimaju srpski klubovi, igrači , političari. Da gospoda možda pređu u Večernje novosti , pa da ljepše pišu o događajima i ljudima iz Hrvatske. Te Jeremić, papa Tadić, pa Đoković - a o Hrvatima: lopov ovaj, lažov onaj, Jaca glupa (nije studirala na Harwardu)... dajte večernjakovci malo uključite mozak

AC
acads89
22:09 04.09.2011.

klokane naravno da pisu kad su srbi uspesni u gotovo svakom sportu.bravo Nole Srbine.KOSOVO JE NASE

SE
serđo
13:50 05.09.2011.

glavati đokica treba dobiti svoj kavez i automat s bananama za publiku pored sigurnosne ograde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije