NIJE GARANCIJA

Novak Đoković se našao na popisu za Australian Open, ali... 'Ne znači da je cijepljen'

(SP)SPAIN-MADRID-TENNIS-DAVIS CUP FINALS-SEMIFINAL-CROATIA VS SERBIA
Meng Dingbo
09.12.2021.
u 09:25

Direktor Grand Slam turnira u Melbourneu Craig Tiley objasnio je pozadinu i detalje vezane uz specifično izdanje prvog grand slama godine.

Niti jedan tenisač i tenisačica koji će igrati na Australian Openu nije dobio medicinsku iznimku od cijepljenja protiv koronavirusa, izjavio je Craig Tiley, direktor Grand Slam turnira u Melbourneu.  

- Nitko neće igrati na Australian Openu ako nije cijepljen. Medicinsku iznimku od cijepljenja mogu izdati samo australske institucije, a dosad nije izdana niti jedna - rekao je Craig Tiley.

On se osvrnuo i na to da se prvi tenisač svijeta Novak Đoković nalazi na službenom popisu igrača koji će sudjelovati na prvom grand slam turniru sezone, iako Đoković još nije objavio da li je cijepljen, a iz njegovih izjava da se naslutiti da se neće cijepiti. On je prošlog tjedna kazao da će uskoro donijeti odluku da li će putovati u Australiju.  

- Svi ulaze na taj popis, ali to nije garancija da će se naći u ždrijebu Australian Opena. To tko će igrati bit će poznato nakon ždrijeba, a do toga ima još nekoliko tjedana - pojasnio je Tiley.

Komentara 2

Avatar barba_barba
barba_barba
18:38 09.12.2021.

Mutan tip

MO
modovisisajteMaraschino
11:57 09.12.2021.

naravno da se neće cijepiti. jer je cijepljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije