PRIJAVLJEN ZA ATP Cup

Novak Đoković popustio i cijepio se? Objava ATP-a sugerira upravo to

Madrid: Drugi meč polufinala Davisovog kupa, Marin Čilić - Novak Đoković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
07.12.2021.
u 11:36

ATP Cup nije nametnuo obvezu cijepljenja, ali svaki putnik koji uđe u Australiju mora pokazati potvrdu o cijepljenju ili provesti 14 dana u karanteni. Necijepljeni igrač stoga bi trebao stići u Sydney najkasnije do 16. prosinca.

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković nalazi se na popisu reprezentativaca uoči nadolazećeg ATP Cupa u Sydneyu, objavili su organizatori.

Osvajač 20 Grand Slam titula ranije je doveo u pitanje svoje sudjelovanje na prvom Grand Slam turniru Australian Opena odbivši odgovoriti je li cijepljen protiv koronavirusa, koji je uvjet za ulazak u australsku državu Victoria. Đoković je prošlog tjedna, nakon poraza u polufinalu Davis Cupa od Hrvatske, rekao da će "vrlo brzo" objaviti odluku o nastupu na Australian Openu.

ATP Cup nije nametnuo obvezu cijepljenja, ali svaki putnik koji uđe u Australiju mora pokazati potvrdu o cijepljenju ili provesti 14 dana u karanteni. Necijepljeni igrač stoga bi trebao stići u Sydney najkasnije do 16. prosinca.

Uz Đokovića, Srbiju će na ovom turniru predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Čačić i Matej Šabanov, a Srbija se natječe u skupini A s reprezentacijama Norveške, Čilea i Španjolske.

Na ATP Cupu neće sudjelovati samo dvojica igrača od 20 najboljih na svijetu, a to su Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer. 

Naslov će braniti selekcija Rusije koja će igrati u istom sastavu u kojem su osvojili Davis Cup, s drugim tenisačem svijeta Danilom Medvjedevim i Andrejem Rubljovom.

ATP Cup održat će se od 1. do 9. siječnja, a Hrvatska ne sudjeluje na ovom natjecanju.

Ključne riječi

Komentara 10

VI
vidum
12:01 07.12.2021.

Bolje se cijepit nego završit u Sibiru. (kako je krenilo, nismo daleko od toga)

IV
ivi012
13:03 07.12.2021.

Dobro se nasmijem kad procitam ove komentare ovdje... pricate o nekom "stavu" i "uvjerenju" :D Zato je vazno da se dijeca skoluju.

BU
burza
13:28 07.12.2021.

I kod nas da ponude 100€ da vidis nalet antivaksera na cjepljenje suska suska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije