Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Novak Đoković lijepom gestom oduševio svijet

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
08.07.2017.
u 09:30

Bivši prvi tenisač svijeta još je jednom pokazao da ima veliko srce

Američka tenisačica Bethanie Mattek-Sands teško se ozlijedila tijekom susreta 2. kola protiv Rumunjke Sorane Cîrstee. Nesretnoj igračici iskočilo je koljeno.

- Molim vas, pomozite! Neka mi netko pomogne, vrištala je tenisačica, a liječničkoj službi trebalo je neko vrijeme da utrči na teren i pruži joj pomoć. 

Na kraju je prevezena u bolnicu, dijagnoza baš i nije dobra i morat će dugo pauzirati. Podrška joj stiže sa svih strana, a jedan od onih koji je među prvima pružio podršku kolegici je Novak Đoković. Bivši prvi tenisač svijeta još je jednom pokazao da ima veliko srce.

"Bethanie, uz tebe sam i želim ti da se što prije oporaviš. Žao mi je što si doživjela tako tešku ozljedu i što moraš kroz to prolaziti. Ali mi je drago što je veliki broj ljudi uz tebe", napisao je Đoković i tom lijepom gestom oduševio svijet.

Komentara 21

DU
Deleted user
11:24 08.07.2017.

Ponajprije je odusevio novinare VL.

DH
dalibor.hren
11:19 08.07.2017.

Oduševio "ceo svet" i bližu okolicu!

DI
dinamic
14:18 08.07.2017.

Nole je za 10 klasa iznad onih koji u dobrom djelu vide losu namjeru, samopromociju i slicno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije