Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blista od sreće

Novak Đoković oduševio navijače: Tara je došla kući!

Novak Đoković
Foto: Instagram
1/6
09.09.2017.
u 14:44

Đoković se na Facebooku pohvalio kako je mala Tara došla kući

Srpski tenisač Novak Đoković blista od sreće jer je prije nekoliko dana dobio drugo dijete. Supruga Jelena rodila je kćerkicu Taru.

Novak i Jelena već imaju trogodišnjeg sina Stefana. Đoković se na Facebooku pohvalio kako je mala Tara došla kući i zahvalio se svima na podršci:

"S velikom radošću i ponosom želim podijeliti s vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svijet proživjeli zajedno i kao muškarac, moram izraziti veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi..." 

"Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donijele na svijet i odgojila ta mala božanstvena bića... kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama." 

"Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi sudjelovati u Tarinim rutinama. Život je divan!"

Komentara 12

SU
supertonkica
17:48 09.09.2017.

Zakaj Zagrepčani više vole Srbe nego bosance?

DU
Deleted user
15:00 09.09.2017.

Verujem da čestitke maloj Tari stižu i iz Indije

KR
kruti191
19:56 09.09.2017.

dobro je da se objavljuju vijesti u matičnoj zemlji o našem crnogorskom hrvatu, još jedna mala crnogorska hrvatica na ovom svijetu više!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije