Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN SKOČIĆ

Novi izbornik mlade Hrvatske u velikim problemima. Čak osam reprezentativaca propušta Euro?

I novi izbornik U-21 reprezentacije Dragan Skočić bio je među uzvanicama susreta Šibenika i Gorice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.04.2023.
u 13:23

Okosnica Bišćanove momčadi neće moći nastupiti u Rumunjskoj i Gruziji tijekom lipnja

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do Europskog prvenstva U-21 reprezentacija, a izbornik mlade Hrvatske Dragan Skočić nalazi se u velikim problemima. Naime, lako je moguće kako neće moći računati na osam glavnih igrača, što zbog ozljeda, a što zbog nastupanja za A reprezentaciju na završnom turniru Lige nacija. 

Tako će Joško Gvardiol, Josip Šutalo te imenjak Josip Stanišić bit će u kadru A reprezentacije i malo je vjerojatno kako će poslije naporne sezone i Lige nacija putovati u Rumunjsku i Gruziju kako bi pomogli svojim vršnjacima jer je turnir samo tri dana poslije obaveza u A selekciji. Sjajni veznjak Luka Sučić bi možda i naći se na Skočićevom popisu, ali zvijezda Salzburga operirala je koljeno prije mjesec dana i vjerojatno završio ovu sezonu. 

Ozljede su također napale Bartola Franjića koji zbog toga nema minutažu u Wolfsburgu, a pogotovo Boška Šutala koji je iz Atalante stigao u Dinamo kao najskuplje stopersko pojačanje u povijesti. Ozlijeđen je i Hrvoje Smolčić koji je na posljednjim utakmicama bio vođa naše zadnje linije, Smolčić je ove sezone skupio čak 14 nastupa za Eintracht, igrao i Ligu prvaka, ali se na posljednjem prijateljskom dvoboju U-21 vrste (pobjeda 2-1 u Engleskoj) i teško ozlijedio. Doživio je tešku ozljedu meniska koljena. 

Mario Vušković je pak u nekim drugim problemima jer je suspendiran nakon doping afere, a na prošlom Euru bio je jedan od najboljih pojedinaca. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije