EUROPSKI NOGOMET

Novi kiks kraljeva: Real poražen od Espanyola, Modrić igrao do 62. minute

(SP)SPAIN-VALENCIA-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-VALENCIA CF VS REAL MADRID
XINHUA/XINHUA/PIXSELL
03.10.2021.
u 18:20

Luka Modrić je igrao za Real do 62. minute.

Nogometaši Real Madrida poraženi su u osmom kolu Primere na gostovanju kod Espanyola (1-2).

Nakon šokantnog poraza u Ligi prvak na Bernabeu od Šerifa, Real je još jednom izgubio, i od povratnika u elitno društvo Espanyola.

Senzacija se nazirala u 17. minuti kada je pogodio Raul de Thomas, da bi u 60. minuti bivši igrač Barcelone Aleix Vidal povećao na 2-0. Počasni gol za Kraljevski klub zabio je Benzema u 71. minuti.

Luka Modrić je igrao za Real do 62. minute.

Unatoč prvom prvenstvenom porazu Real je ostao vodeći s 17 bodova, koliko ima i prvak Atletico, koji je u subotu nadigrao Barcelonu s 2-0. 

Monaco slavio

Monaco našeg trenera Nike Kovača pobijedio je u 9. kolu Francuske lige kod kuće Bordeaux s 3-0.

Rennes je u nedjelju u utakmici devetog kola francuskog prvenstva kod kuće sa 2-0 pobijedio PSG i tako mu nanio prvi poraz ove sezone.

Brentford srušio West Ham, pobjeda Tottenhama

U dvoboju na londonskom Olimpijskom stadionu West Ham je doživio drugi domaći poraz u ovoj sezoni Premier lige, a svladao ga je povratnik u elitno društvo Brentford s 2-1. 

Mbeumo je goste doveo u vodstvo u 20. minuti. Bowen je izjednačio u 80. minuti, da bi pobjedu "Pčelama" donio Wissa u četvrtoj minuti sučevog dodatka na kraju utakmice.

Leicester je na gostovanju kod Crystal Palacea propustio dva pogotka prednosti i osvojio samo bod. Golovima Iheanacha (31) i Vardyja (37) "Lisice" su vodile 2-0 na poluvremenu. U drugom dijelu su Olise (61) i Schlupp (72) donijeli bod Palaceu.

Tottenham je na svom stadionu svladao Aston Villu s 2-1. Hojbjerg (27) i Lucas (71) bili su strijelci za Spurse, a Watkins (67) za Aston Villu.

U derbiju i posljednjoj utakmici 7. kola Liverpool je od 17.30 sati domaćin Manchester Cityju.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije