Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZZETTA DELLO SPORT

'Novi Mandžukić' zaludio pola Italije. Inter i Milan ušli u utrku za novog dragulja hrvatskog nogometa

Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
04.05.2024.
u 09:13

Talijanski mediji Matkovića su nazvali 'novim Mandžukićem', a Gazzetta ističe kako se radi o visokom igraču koji može zadržati loptu i proigravati suigrače

Silno talentirani napadač Osijeka Anton Matković privukao je veliki interes europskih velikana. Najnoviji među zainteresiranima je milanski Inter, novi/stari prvak Italije, piše La Gazzetta dello Sport. Talijani su već pisali da su za Matkovića zainteresirani Milan, Atalanta i Fulham, dok je još prije Fabrizio Romano spominjao Everton i Salzburg. Dakle, za 18-godišnjeg mladog reprezentativca Hrvatske su prema pisanjima zagrijani brojni klubovi, ali prvo treba vidjeti što o tome misli sportski direktor Jose Boto.

GALERIJA Prepoznajete li legendu Dinama u šetnji?

Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
1/7

Talijanski mediji Matkovića su nazvali 'novim Mandžukićem', a Gazzetta ističe kako se radi o visokom igraču koji može zadržati loptu i proigravati suigrače. Osim što igračkim karakteristikama podsjeća na Mandžukića, zajedničko im je što obojica dolaze iz Slavonskog Broda.

VEZANI ČLANCI:

Prvi profesionalni ugovor s Osijekom potpisao je u prosincu 2023. i on ga s klubom veže do ljeta 2026. godine. Poznata stranica Transfermarkt ističe da Matković vrijedi 400 tisuća eura, no portal SportItalia piše da su Milan i Atalanta za njega spremni platiti između četiri i pet milijuna eura odštete. Englezi bi navodno mogli platiti i koji milijun eura više.

Jednog dana kada Matković napusti Opus Arenu, vrlo lako bi mogao srušiti klupski rekord Mirka Marića koji je u Monzu otišao za sedam milijuna eura. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

OL
olujasviholuja2
09:21 04.05.2024.

Najprije potpiši za dinamo, za 1 g vrijed ćeš 20 mil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije