Hajduk

Novi Nadzorni odbor tražit će reviziju rada uprave, ali i Balakova

'30.10.2011., Split - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic. Krasimir Balakov na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
21.11.2011.
u 19:57

Uprava je Balakovu i igračima dala rok od četiri utakmice pa će temeljito analizirati učinjeno, ali to je tek kupovanje vremena

Krasimir Balakov za sada je preživio prvu veću krizu na poziciji trenera Hajduka. Da je umjesto njega na klupi bio domaći trener, već bi odavno bio pometen. Ali, Balakovu su Maleš, Nižetić i Cicarelli poslali posljednje upozorenje, dali mu rok od četiri utakmice do zimske stanke.

Taj je rok ionako bezvezan, određen je tek da bi se kupilo vrijeme. Sve se već zna, slika se za ova dva tjedna ne može bitno promijeniti.

Balakov je najskuplji trener lige, prima 22,5 tisuće eura mjesečno, prima više od Krune Jurčića za kojim zaostaje deset bodova, a velikih pomaka nema. Istina, Balakov je sve oduševio svojim pristupom radu, temeljit je i profesionalan, ali kad se podvuče crta i krene sa zbrajanjem učinka, onda je to poražavajuće.

Osim rezultata, od kojih se živi, upravu zanima vrijednost igrača te mladi igrači u prvoj momčadi, a Balakov je u tome u velikom minusu. Objektivno, Hajduk danas, osim Vukušića, nikoga ne može prodati. Pritom mislimo na ozbiljne transfere od četiri-pet milijuna eura.

No stiže novi Nadzorni odbor koji će biti izabran na današnjoj skupštini. Prva stvar koju će novi čelnici napraviti jest revizija rada uprave, tako da će se najprije na udaru naći Maleš i društvo. U nastavku revizije pod povećalo će doći rad Balakova. Pronađu li novi čelnici svjetlo na kraju tunela, Balakov bi mogao nastaviti s radom, ali izvjesno je da će prosinac u Poljudu biti vruć.

Ponovo ćemo svjedočiti čistki igrača i uzdrmanoj poziciji trenera. Sve to u Hajduku je već toliko puta viđeno, toliko je puta najavljen novi, veliki zaokret, da više nitko razuman ne može povjerovati da se taj posrnuli nogometni div može vratiti na pravi put.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagrebHR
21:17 21.11.2011.

onaj pametnjaković novinar mario garber je prije mjesec dana pisao kako će hajduk prestići dinamo do kraja jesenjeg dijela a sad piše protiv balakova, nije problem u balakovu nego u slabim igračima, prošle godine su promijenili 3 trenera a kako bi kojeg trenera promijenili igrali su sve gore i gore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije