IMAO SVADBU U DUBROVNIKU

Nurkić otkrio zašto oca nije pozvao na vlastito vjenčanje: 'Nasilnik, zlostavljač i ološ'

Nurkić
Foto: Facebook screenshot
31.07.2023.
u 23:54

"Prije pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime kupiti lijekove koje moram piti zbog te embolije", rekao je Hariz Nurkić, otac košarkaša Jusufa Nurkića

Jusuf Nurkić, bosanskohercegovački košarkaš, vjenčao se prošloga vikenda s djevojkom Eminom Đurić. Vjenčanje je organizirano Dubrovniku, u tvrđavi Lovrijenac. Košarkašev otac, Hariz, oglasio se razočaran nakon vjenčanja i za Avaz rekao kako nije bio pozvan. Uslijedila je košarkaševa reakcija.

"Majka, buraz, djed. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu", napisao je košarkaš putem Facebooka.

GALERIJA Zvijezda NBA lige i lijepa Tuzlanka vjenčali se u Dubrovniku uz prisustvo brojnih poznatih osoba

Nurkić
1/27

"Eto, dokle je to došlo. Othraniš dijete, digneš ga na noge, pošalješ u svijet, a onda počinju utjecati drugi faktori, tako da, vjerojatno, nisam bio rado viđen gost na tom vjenčanju. Možda zbog svega toga kako su me predstavljali, kao monstruma koji je, kao, pretukao 14, 15, 20 ljudi, pa se, vjerojatno, i moj sin stidio svega toga", rekao je košarkašev otac.

VEZANI ČLANCI:

Otkrio je i zašto nisu u dobrom odnosu. "Prije pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime kupiti lijekove koje moram piti zbog te embolije. Dao Bog da on imao bilijune, a ne milijune, ali, ako ima nesporazum, mora se razgovarati. Tada su i nastale nekakve nesuglasice, ne znam ni ja, iskren da budem, zbog čega. Nešto se naljutio, ne vidim razlog. Ja sam čitav život posvetio borbi za obitelj. Ipak, u životu se ne vrati sve onako kako zaslužujete", ispričao je.

VIDEO Amerikanac opet zaludio Split: Zabio Rijeci, Poljud eksplodirao

Komentara 3

DM
D'Mich
15:58 03.08.2023.

Stari hoće novce a mali ne da. Da nije NBA plaće ne bi se prozivali preko novina niti bi bilo ove priče.

Avatar grbadeva
grbadeva
07:41 01.08.2023.

Daj molim te pojasni i meni laiku kako kvazikošarkaš igra u NBA, a mogao bi nešto i o njegovu karakteru. Očito ga jako dobro poznaš.

DZ
Dalmatinski Zagor
07:12 01.08.2023.

Opće je poznato da je ovaj kvazikošarkaš jako loš čovjek i karakter !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije